Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μην χαλάσουμε τις… καρδιές μας παιδιά, ε;

Μην χαλάσουμε τις… καρδιές μας παιδιά, ε;
Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2019 - 12:59

Θα έχει αρκετά ενδιαφέροντα στοιχεία το ματς του Πανιωνίου με τον ΠΑΟΚ. Όχι μόνο εντός γηπέδου φυσικά, εκεί που για παράδειγμα εκτός μάχης τέθηκε ο Ευαγγέλου, μετά την αποβολή του στο ματς με τον Βόλο. Τον καλύτερό του στόπερ θα στερηθεί η ομάδα της Νέας Σμύρνης, αλλά ποιος ασχολείται;

Το θέμα στην Πλατεία, είναι να μη χαλάσουν οι… καρδιές τριών παλιόφιλων.

Γενικός κουμανταδόρος ο Δημήτρης Ναλιτζής στον Πανιώνιο. Μέχρι και τον Γιάννη Μανιάτη «καθάρισε» με τη συμπεριφορά του ο γενικός αρχηγός του Πανιωνίου, με τον οποίο καταγεγραμμένο είναι το επεισόδιο που είχαν τον Νοέμβρη, στο πλαίσιο του αγώνα με τον Άρη.

Ο Ναλιτζής, αύριο στη Νέα Σμύρνη, θα έχει την ευκαιρία να δει δύο φιλαράκια του από το παρελθόν. Από τον καιρό που έπαιζαν μπάλα. Με τον Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο, υπήρξαν συμπαίκτες στον Πανιώνιο. Τον πρόλαβε λίγο πριν μετακομίσει στον ΠΑΟΚ ο Ναλιτζής, αλλά παρτίδες κράτησαν. Στην Ελλάδα του 2019 προς 2020, δεν είναι να μην κρατάς παρτίδες με τον Πουρλιοτόπουλο. Ποτέ δεν ξέρεις.

Τρίτο πρόσωπο, ο Παντελής Κωνσταντινίδης. Υπήρξε συμπαίκτης με τον Ναλιτζή στον ΠΑΟΚ, είχαν καλές σχέσεις από τότε.

Το Πανιώνιος-ΠΑΟΚ την Πέμπτη στην Νέα Σμύρνη, δίνει τη δυνατότητα στα τρία φιλαράκια από παλιά να ξανασυναντηθούν. Καλό θα ήταν να μην χαλάσουν τις… καρδιές τους για ένα ματς. Δεν αξίζει, δεν πρέπει να χαλάνε έτσι οι παρέες.

Διαβάστε επίσης

Στο ΣΕΦ ο Αναστόπουλος!

Στο ΣΕΦ ο Αναστόπουλος!

Ο Θρυλικός «μουστάκιας» βρίσκεται στο Φαληρικό γήπεδο, παρακολουθώντας το ματς του Ολυμπιακού κόντρα στην Κίμκι.