Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χαμένη αίσθηση πραγματικότητας και… χρόνου

Χαμένη αίσθηση πραγματικότητας και… χρόνου
Πέμπτη, 2 Ιανουαρίου 2020 - 16:59

Το ηγετικό μέλος της κοινότητας του Instagram, με πάμπολλες διακρίσεις στον χώρο της στιγμιαίας φωτογραφίας και των shared ιδεών, αντιλήψεων και πεποιθήσεων, χάρισε την Πέμπτη, 2 Ιανουαρίου, ακόμη μία κωμική στιγμή στους ακολούθους του.

Θέλοντας να… τρολάρει τον Ολυμπιακό και να κάνει πλακίτσα, υπέπεσε σε… κωμικό σφάλμα, βάζοντας ο ίδιος… αυτογκόλ, αφού εμφανίστηκε να μην έχει αίσθηση του χρόνου και της… πραγματικότητας.

Στην ερώτηση του Ολυμπιακού προς το κοινό του, να αναδείξουν το αγαπημένο τους γκολ, από το 2019, το επίτιμο μέλος του Instagram ανέδειξε το… αυτογκόλ του Βούκοβιτς, με την ομάδα του. Καλή προσπάθεια και όλη η κοινότητα του Instagram οφείλει να του αναγνωρίσει ότι στα ποσταρίσματα, γενικά… διακρίνεται. Ωστόσο, το συγκεκριμένο παιχνίδι, το οποίο επέλεξε, είχε διεξαχθεί το 2018.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ζητούσε από τους φιλάθλους της αναδείξουν τα γκολ που πέτυχε η ομάδα μέσα στο -ημερολογιακό- 2019, αφού… αυτό τελείωνε. Το ημερολογιακό 2019, όχι η σεζόν 2018-19… Ο κορυφαίος χρήστης του Instagram μπερδεύτηκε και… χάνοντας την αίσθηση του χρόνου, στην απέλπιδα προσπάθειά του να κάνει… καζούρα, εκτέθηκε.

Δεν πειράζει, συμβαίνουν αυτά…

Διαβάστε επίσης

«Καταπέλτης» ο κανονισμός

«Καταπέλτης» ο κανονισμός

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Ολυμπιακού, αλλά και σύμφωνα με το άρθρο 65, παράγραφος 2 β και 3 υπάρχει πρόβλημα με ασυμβίβαστο...