Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Άρωμα σκανδάλου με Γραμμένο!

Άρωμα σκανδάλου με Γραμμένο!
Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2020 - 13:07

Μπροστά σε μία κρίσιμη καμπή βρισκόμαστε, συνολικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η Επιτροπή Αδειοδότησης, η οποία μπορεί να αποφασίσει ανάκληση της άδειας της Ξάνθης και αφαίρεση 6 βαθμών, συν απαγόρευση μεταγραφών, συνεδριάζει τη Δευτέρα στις 11 το πρωί.

Το ενδιαφέρον και ιδιαιτέρως προκλητικό στην υπόθεση είναι ότι η ΕΠΟ, στη συνεδρίαση της 18/12/2019 άλλαξε τρία μέλη της Επιτροπής Εφέσεων της Αδειοδότησης. Κάτι το οποίο έγινε, αφού ο Ολυμπιακός είχε κάνει την καταγγελία στην ΕΕΑ, για τις… τριγωνικές σχέσεις ΠΑΟΚ-Ξάνθης-Σαββίδη.

Μία κίνηση η οποία μοιάζει καθαρά με προσπάθεια να… πέσει η Ξάνθη στα μαλακά και να τιμωρηθεί μόνο με κάποιο… πρόστιμο. Αλλά και για να αποτελέσει, αυτή η τιμωρία, συνολικό οδηγό, για την υπόθεση πιθανής πολυιδιοκτησίας, την οποία εξετάζει η ΕΕΑ.

Μιλάμε, ουσιαστικά, για ωμή παρέμβαση! Λέγεται, δε, πως ενώ η θητεία των προηγούμενων μελών έληγε το 2021, αντικαταστάθηκαν από… παιδιά του προέδρου κ. Γραμμένου, τα οποία λέγεται επίσης ότι είναι ορκωτοί ελεγκτές από την ίδια εταιρεία που υπογράφει τους ισολογισμούς του ΠΑΟΚ! Φοβερά πράγματα…

Διαβάστε επίσης