Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Τρέμουν» την ΕΕΑ, κάνουν... bullying στον πρόεδρο

«Τρέμουν» την ΕΕΑ, κάνουν... bullying στον πρόεδρο
Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2020 - 16:56

«Έστριψε» το πράγμα. Ο «μηχανισμός», αφού είδε και αποείδε να μας πείσει, ότι «δεν υπάρχει καμία υπόθεση σοβαρή για την ΕΕΑ», γύρω από τις τριγωνικές σχέσεις ΠΑΟΚ-Ξάνθης-Σαββίδη/Καλπαζίδη κλπ., το… γύρισε το έργο! Ενώ στην αρχή «βάραγε» διαδικτυακά και είχε μία συγκεκριμένη κατεύθυνση, η οποία υπαγόρευε ότι ο Ολυμπιακός… διασύρεται, «δίνοντας βαρύτητα σε μία υπόθεση που δεν υπάρχει», το σύστημα άρχισε να… «χτυπάει» απευθείας την ΕΕΑ. Και δη τον πρόεδρο αυτής, κ. Νίκο Τζουλάκη.

Υπερασπιστές της ΕΕΑ δεν είμαστε, αν και η τακτική, την οποία ακολουθεί ο μηχανισμός στήριξης του ΠΑΟΚ είναι γνωστός και σαφής, πλέον. Μπροστά στον μεγάλο κίνδυνο συνεπειών και… τιμωριών (όποια και αν είναι αυτή, θα το αποφασίσει η ΕΕΑ και όχι εμείς ή ο… μηχανισμός) άρχισε το… bullying προς τον πρόεδρο της ΕΕΑ, κ. Τζουλάκη.

Ολόκληρο άρθρο, σήμερα, έχει το Έθνος, του Ιβάν Σαββίδη, με το οποίο βάλλει κατά του προέδρου της ΕΕΑ, η οποία καλείται αμερόληπτα και με οδηγό ΜΟΝΟ τη δικαιοσύνη και τους νόμους, να αποφασίσει εάν υπάρχει περίπτωση πολυιδιοκτησίας, ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ξάνθη και να… εισηγηθεί. Η ΕΕΑ δεν είναι δικαστήριο, άλλωστε.

Παρόλα αυτά, ο κ. Τζουλάκης στήθηκε ήδη στο… απόσπασμα, από το Έθνος του Ιβάν Σαββίδη και άρχισαν οι βολές. Έχουμε να δούμε αρκετά ακόμη, μέχρι την Δευτέρα, 27 του μήνα. Απλώς, για να γίνονται όλα αντιληπτά, τα αναφέρουμε…

Διαβάστε επίσης

Εδώ Παππάς, εκεί Παππάς… που είναι ο Παππάς;

Εδώ Παππάς, εκεί Παππάς… που είναι ο Παππάς;

Τι γίνεται ρε με τον παικταρά; Σε ποια εξέδρα βρίσκεται; Κανένα ρεπορτάζ όπως με τον Μπόλντγουιν δεν θα διαβάσουμε από τους λασπολόγους; Ή θα τα γράψετε όλα όταν θα πάει στην ΑΕΚ;