Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σπανούλης: «Ισοπαλία… Το λήγουμε!»

Σπανούλης: «Ισοπαλία… Το λήγουμε!»
Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020 - 12:36

Λίγες ημέρες έχουν περάσει μόνο, από τον ερχομό στον κόσμο του έκτου τέκνου του Βασίλη Σπανούλη. Το νεογέννητο κοριτσάκι, το οποίο έφερε το… σκορ στην ισοπαλία (πλέον η οικογένεια του Βασίλη και της Ολυμπίας Χοψονίδου έχει 3 αγοράκια και 3 κοριτσάκια), είναι, σύμφωνα με τον V-Span το τελευταίο που σκοπεύουν, με τη σύζυγό του, να κάνουν!

Ο αρχηγός του Θρύλου, μάλιστα, αστειεύτηκε, σχετικά με το θέμα, σε lifestyle εκπομπή, λέγοντας, χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων, «ισοπαλία, το λήγουμε»!

Αναλυτικά: «Έκτο. Οι κόρες και οι γιοί μας είναι 3-3. Ισοπαλία, το λήγουμε. Όλα καλά πήγαν στην γέννα. Η Ολυμπία γέννησε με καισαρική, δεν ήμουν μέσα. Είχα προπόνηση, ήρθα, είδα τη νεογέννητη και ξαναπήγα. Έχουμε κάνει χιλιόμετρα. Συγχαρητήρια στην Ολυμπία που αντέχει. Εγώ είμαι ευτυχισμένος. Τα παιδιά είναι ευλογία και θα κάνουμε ότι καλύτερο για να τα αναθρέψουμε όσο καλύτερα μπορούμε.

Σταματάμε. Το λήγουμε εδώ, ούτε παράταση, ούτε τίποτα. Τώρα από μακριά, σε διαφορετικά δωμάτια. Μας αρέσουν τα παιδιά, η μεγάλη οικογένεια. Τον επόμενο τίτλο εννοείται θα τον αφιερώσω στο νεογέννητο. Το δωμάτιο δεν είναι έτοιμο. Κάτι έχουμε σκεφτεί, αλλά δεν έχουμε αποφασίσει. Το κάθε παιδί μας θα ακολουθήσει τον δρόμο του, ό,τι αγαπάει και εμείς θα είμαστε πάντα δίπλα. Υγεία εύχομαι σε όλο τον κόσμο, αγάπη και υπομονή για ότι δεν έρχεται, υπομονή για να το αλλάξουμε».

Διαβάστε επίσης

Στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ ο Μουρίκης!

Στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ ο Μουρίκης!

Οι σπουδαστές Προπονητικής, Φυσικοθεραπείας, και Διαιτολογίας του ΙΕΚ, στον Πειραιά, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, δωρεάν, ένα ακόμα Masterclass, αυτή τη φορά από τον προπονητή Φυσικής Κατάστασης του Ολυμπιακού...

Εδώ Παππάς, εκεί Παππάς… που είναι ο Παππάς;

Εδώ Παππάς, εκεί Παππάς… που είναι ο Παππάς;

Τι γίνεται ρε με τον παικταρά; Σε ποια εξέδρα βρίσκεται; Κανένα ρεπορτάζ όπως με τον Μπόλντγουιν δεν θα διαβάσουμε από τους λασπολόγους; Ή θα τα γράψετε όλα όταν θα πάει στην ΑΕΚ;