Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ε όχι… Δεν γίνονται αυτά στο ΟΑΚΑ! (photos)

Ε όχι… Δεν γίνονται αυτά στο ΟΑΚΑ! (photos)
Πέμπτη, 5 Μαρτίου 2020 - 20:43

Κάποιο… λάθος έχει γίνει. Δεν συμβαίνουν τέτοια πράγματα στο ΟΑΚΑ. Σοκαρισμένη η φίλαθλη κοινή γνώμη, η οποία… ποτέ ξανά στο παρελθόν δεν έχει πληροφορηθεί για… σκληρό ροκ, από τον Δημήτρη Μελισσανίδη και την ΑΕΚ, σε παιχνίδι της στο ΟΑΚΑ, παρακολουθεί τις εξελίξεις! Ακούει, διαβάζει, μαθαίνει τα νέα και… αδυνατεί να τα πιστέψει. Σύμφωνα με τον παρατηρητή του αγώνα Κυπέλλου της Τετάρτης, με τον Άρη, Συμεών Τσολακίδη, ο Δημήτρης Μελισσανίδης χαστούκισε τον Καρυπίδη, κάποιος πίεσε τα… αχαμνά του επόπτη και κάποιος άλλος («φίλαθλος») έριξε στο έδαφος τον γυμναστή του Άρη, Λάζαρο Βαρδάκη.

Σύμφωνα, πάντα, με την έκθεση του παρατηρητή, τα ενδιαφέροντα σημεία είναι τρία:

  1. Όπως του είπαν οι διαιτητές, στην ανάπαυλα μη διαπιστευμένοι φίλαθλοι της ΑΕΚ επιτέθηκαν φραστικά στους διαιτητές. Ένας εξ αυτών πλησίασε τον πρώτο βοηθό διαιτητή, του είπε "I'm the boss", του έπιασε τα γεννητικά όργανα και τα πίεσε.
  2. Όπως του είπε ο αστυνομικός διευθυντής κ.Αλεξανδρόπουλος, κάποιοι αστυνομικοί είδαν τον Δημήτρη Μελισσανίδη να χαστουκίζει τον Θεόδωρο Καρυπίδη.
  3. Ο γυμναστής του Άρη Λάζαρος Βαρδάκης έπεσε στο έδαφος γιατί τον απώθησαν φίλαθλος της ΑΕΚ που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσει το δεύτερο γκολ της ομάδας του.

Δείτε την έκθεση που παρουσίασε το dikografies.blogspot.com με τη σημείωση ότι δεν την υιοθετεί:

Διαβάστε επίσης