Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καλό ταξίδι Αλέξανδρε, Ολυμπιακάρα!

Καλό ταξίδι Αλέξανδρε, Ολυμπιακάρα!
Τρίτη, 10 Μαρτίου 2020 - 23:07

Τι παιχνίδια κάνει και αυτή η ζωή. Τη Δευτέρα ο φίλος του Ολυμπιακού, Αλέξανδρος Φακίνος, συζητούσε με τους φίλους του για την αγαπημένη του ομάδα. Δίπλα της, όπου και αν παίζει. Σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, στα τμήματα του ερασιτέχνη. Με εκπομπές σε webradio, εκεί, για την τρέλα του. Για την αγάπη του, τον Ολυμπιακό.

Τα ξημερώματα της Τρίτης, «έφυγε» ξαφνικά, προδομένος από την καρδιά του.

Η σύζυγός του, Κατερίνα, με μήνυμά της στο facebook, συγκίνησε τους φίλους του Αλέξανδρου που είναι σοκαρισμένοι από τη δυσάρεστη αυτή είδηση, του θανάτου του.

«Εχθες το βραδυ ο αντρας μου ο Αλεξανδρος,ο φιλος σας ο Αλεκος εφυγε απο κοντα μας ξαφνικα απο ανακοπη.Τριαντα χρονια κοινης ζωης εσβησαν μεσα σε τριανταλεπτα. Ηταν ενας Αντρας παλιας κοπης, ειλικρινης, απολυτος, σεβοταν τους φιλους του, εδινε τα παντα χωρις να περιμενει ανταλλαγμα, μα πανω απο ολους και ολα ειχε τον Ολυμπιακο. Πρωτη φορα που περασαμε εξω απο το Καραισκακη με την μηχανη κοβει και μου λεει... δεν βλεπω να κανεις το σταυρο σου... και εγω εψαχνα να βρω την εκκλησια, εκει δεξια βλαχακι κοτζαμ ναος δεν τον βλεπεις... αυτος ηταν ο αντρας μου και φιλος σας. Ενας σπανιος ανθρωπος και τρελλλλλος Ολυμπιακος. Τους περισσοτερους απο εσας δεν σας γνωριζω απο κοντα, σας ευχαριστω ομως πολυ για την αγαπη και τα θερμα σας λογια. Ξερω πως θα ηθελε να ειστε εκει στο τελευταιο αντιο.Δεν ξερω ποτε ακριβως θα ειναι αυτο, θα φροντισω να το μαθετε νωρις. Σας ευχαριστω και παλι ολους απο καρδιας. Κατερινα», ήταν το μήνυμα της συζύγου του.

Συλλυπητήρια, να είναι γερή να τον θυμάται. Από όλους εμάς εδώ στο gavros.gr καλό ταξίδι!

Διαβάστε επίσης

Έχετε δει την ταινία Inception;

Έχετε δει την ταινία Inception;

Ο νομικός εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ, υπερασπίζεται τον ΠΑΟΚ, στο site του «συμβούλου της διοίκησης» του ΠΑΟΚ. Για να τα διαβάζουν αυτοί που αγαπούν τον ΠΑΟΚ…