Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ματιέ βρίσκεται στον… Όλυμπο!

Ο Ματιέ βρίσκεται στον… Όλυμπο!
Τρίτη, 24 Μαρτίου 2020 - 10:27

Στα δικαστήρια, λόγω της πολύκροτης υπόθεσης του παρελθόντος, ανάμεσά τους, βρίσκονται ο Ματιέ Βαλμπουενά και ο Καρίμ Μπενζεμά. Μία ιστορία, η οποία, όπως πολλάκις έχει τονίσει σε συνεντεύξεις του, ο ηγέτης, εντός γηπέδου, του Ολυμπιακού, κόντεψε -τότε- να του κοστίσει την καριέρα. Ο Καρίμ Μπενζεμά, μάλιστα, προσπάθησε, προσφάτως, να αμφισβητήσει τη δίκαιη διερεύνηση της υπόθεσης, όμως το Ανώτατο Δικαστήριο απέρριψε την προσφυγή του, οδηγώντας την υπόθεση σε ποινική δίκη.

Όλα αυτά φαίνεται ότι… δεν έχουν κάτσει πολύ καλά στον Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος αναφέρθηκε στον πάλαι ποτέ συμπαίκτη του, στους «τρικολόρ» με μία πολύ άσχημη ατάκα, σε ζωντανή συνέντευξη, μάλιστα… «Δεν ξέρω πού είναι ο Ματιέ. Πιθανώς κάπου στον πυθμένα της θάλασσας. Δεν ξέρω πού είναι», απάντησε με… κακοήθεια ο Μπενζεμά, επιδεικνύοντας ένα πρόσωπο που δεν αρμόζει σε έναν αστέρα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Ο Ματιέ, βέβαια, όχι μόνο δεν βρίσκεται στον πυθμένα της θάλασσας, αλλά το ακριβώς αντίθετο: Βρίσκεται στην κορυφή του Ολύμπου! Ηγείται της μεγαλύτερης ελληνικής ομάδας, την οδηγεί εκ του ασφαλούς, στο 45ο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη και, παρά τα 36 του χρόνια, διάγει δεύτερη νεότητα, απολαμβάνοντας τη λατρεία εκατομμυρίων φιλάθλων του «γίγαντα» Ολυμπιακού!

Οι κακοήθειες, εδώ που τα λέμε, βλάπτουν πρωτίστως εκείνον που τις λέει… Και ο Μπενζεμά, με αυτή του την ατάκα, για τον Βαλμπουενά, μάλλον… έχασε περισσότερα, παρά κέρδισε κάτι…

Διαβάστε επίσης