Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι Πορτογάλοι εκθέτουν τον ΠΑΟΚ (photos)

Οι Πορτογάλοι εκθέτουν τον ΠΑΟΚ (photos)
Τρίτη, 31 Μαρτίου 2020 - 10:09

Πριν λίγες ημέρες διαβάζαμε στον «μηχανισμό» μεγάλους τίτλους για τον ΠΑΟΚ (την αγαπημένη τους ομάδα) και τον Μίσιτς. Ο Κροάτης είναι από τους ελάχιστους διασωθέντες της φετινής χρονιάς στον «δικέφαλο» του βορρά και οι πανηγυρισμοί των ημερών από τους ακολούθους του ΠΑΟΚ, είχε να κάνει με τη… δεδομένη παραμονή του στην Τούμπα.

Διαβάζαμε ότι ο ΠΑΟΚ τα σκάει για να τον κρατήσει, ότι η υπόθεση πρακτικά τέλειωσε, ότι ο Κροάτης θα είναι σίγουρα εδώ και του χρόνου και άλλα τέτοια. Και έρχεται σήμερα η A’ Bola και τα… χαλάει όλα. Και δεν είναι και η μόνη, αφού έχουν προηγηθεί και άλλα «χτυπήματα».

Μα δεν έχουν γνώση του τι γίνεται εδώ; Ο «μηχανισμός»… δεν κάνει ποτέ λάθος. «Ο ΠΑΟΚ διστάζει να αποφασίσει για την μεταγραφή του Μίσιτς», γράφουν οι Πορτογάλοι στο πρωτοσέλιδό τους. Τι έγινε; Τι να συνέβη; Να είναι, άραγε, πολλά τα 2 εκατομμύρια ευρώ της ρήτρας, για τον Μίσιτς; Να υπήρξε διαφωνία μεταξύ παίκτη και ΠΑΟΚ; Να θέλει, απλώς, ο Κροάτης να γυρίσει στην Πορτογαλία και να δοκιμάσει εκεί την τύχη του; Κανείς δεν ξέρει, προς το παρόν. Όλα «παίζουν».

Η ουσία είναι ότι οι χειρισμοί στην υπόθεση μοιάζουν… ερασιτεχνικοί, από πλευράς Θεσσαλονικέων. Από το «δικός του και επίσημα ο Μίστις», στο πρωτοσέλιδο της O’ Jogo ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει πληρώσει ακόμη για τον ποδοσφαιριστή, λίγες ημέρες μετά και στο νέο πρωτοσέλιδο της A’ Bola, τώρα… Όπως και να ‘χει, ο ΠΑΟΚ εκτέθηκε… Από εκεί που ενημερωνόμασταν για… σίγουρο deal και κλεισμένο παίκτη, περάσαμε στην πληρωμή που δεν γίνεται και στον… δισταγμό… Αλλάζουν τα πράγματα…

Διαβάστε επίσης

Αν το άκουγαν ο Μέσι και ο Ζλάταν...

Αν το άκουγαν ο Μέσι και ο Ζλάταν...

«Δεν υπήρχε στην Ευρώπη επιθετικός, που μπορούσε να με περάσει», είπε ο Βράνιες, για τον 21χρονο εαυτό του. Οι επιθετικοί της εποχής θα διαφωνούσαν...