Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρόστιμο σε Στοχ και Σφιντέρσκι από την αστυνομία!

Πρόστιμο σε Στοχ και Σφιντέρσκι από την αστυνομία!
Παρασκευή, 24 Απριλίου 2020 - 11:03

Στάση η οποία δεν ταιριάζει με τους καιρούς που βιώνουμε επέδειξαν δύο παίκτες του ΠΑΟΚ. Οι Στοχ και Σφιντέρσκι ξέχασαν την υπευθυνότητα την οποία καλούνται να δείξουν άπαντες, για το καλό των ιδίων, αλλά και των συνανθρώπων μας, βγαίνοντας εκτός σπιτιού, δίχως να έχουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να… φάνε δύο ξεγυριστά πρόστιμα, από την αστυνομία, η οποία διεξήγαγε έλεγχο στους δύο παίκτες του Φερέιρα και τους έπιασε να… παρανομούν!

«Ο διάδρομος που χρησιμοποιώ στο σπίτι έσπασε και λόγω Πάσχα, δεν υπήρχε η δυνατότητα να έρθει τεχνικός για να τον επιδιορθώσει.

Έτσι αποφάσισα μαζί με τον Πολωνό συμπαίκτη μου στον ΠΑΟΚ, Κάρολ Σβιντέρσκι να βγούμε για τρέξιμο και να ακολουθήσουμε μια μεγάλη διαδρομή στην πόλη στην παραλία, δίπλα στη θάλασσα. Είχα όμως ξεχάσει να στείλω το απαραίτητο μήνυμα για την άδεια μετακίνησης και ούτε είχα μαζί μου το διαβατήριο μου. Ο Σβιντέρσκι είχε στείλει κανονικά το μήνυμα, ωστόσο δεν είχε μαζί του την ταυτότητα του.

Εκείνη την ημέρα μας σταμάτησαν για έλεγχο οι αστυνομικοί. Μας επέβαλαν πρόστιμο και μας ζήτησαν να είμαστε περισσότερο προσεκτικοί την επόμενη φορά. Η αλήθεια είναι ότι δεν υπήρχε κανείς εκεί τριγύρω και πως μόλις είχαμε τελειώσει την προπόνηση μας», είπε ο Στοχ, ο οποίος στο τέλος φαίνεται να τα… ρίχνει λιγάκι και στην αστυνομία, η οποία σύμφωνα με τα λεγόμενά του, απλώς έκανε τη δουλειά της.

Διαβάστε επίσης

Ο Καρεμπέ γίνεται Champions Teacher!

Ο Καρεμπέ γίνεται Champions Teacher!

Ο Αθλητικός Διευθυντής του Ολυμπιακού κλήθηκε από την UEFA να συμμετέχει σε ένα online πρόγραμμα εκμάθησης, για παιδιά.