Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το RED store ανοίγει ξανά τις πόρτες του!

Το RED store ανοίγει ξανά τις πόρτες του!
Πέμπτη, 30 Απριλίου 2020 - 18:32

Είναι ένα βήμα προς την κανονικότητα. Ένα βήμα πιο κοντά στον αγαπημένο μας Ολυμπιακό! Βήμα-βήμα, με προσοχή και με ασφάλεια, θα επιστρέψουμε δίπλα στη μεγάλη μας αγάπη… Δίπλα στον Ολυμπιακό, ο οποίος μας έχει λείψει τρομερά. Η πρώτη επανασύνδεση, όμως, έρχεται με την μπουτίκ! Το αγαπημένο RED store των ΓΑΥΡΩΝ ανοίγει ξανά, από τη Δευτέρα 4 Μαΐου, τις πόρτες του, για το κοινό!

Πέραν των αγορών online και τηλεφωνικά λοιπόν, ο κόσμος του Θρύλου θα μπορεί, από τη Δευτέρα, να επισκεφθεί ξανά την μπουτίκ και να κάνει τα «ερυθρόλευκα» ψώνια του. Αυτό ανακοίνωσε η ίδια η μπουτίκ, στα Social Media, ενώ για γιορτάσει την επαναλειτουργία του φυσικού καταστήματος, το RED store κάνει έκπτωση 20%, σε όλα τα προϊόντα, μέχρι τις 31/5!

Δείτε το σχετικό ποστάρισμα του RED store, στο Instagram!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

❗Το αγαπημένο σας RED store είναι ΞΑΝΑ κοντά σας! ???????? ???????? Από τη Δευτέρα 4 Μαΐου, το φυσικό μας κατάστημα λειτουργεί και πάλι, για το κοινό! Με νέο ωράριο, 10πμ-5μμ Δευτέρα-Τετάρτη-Σάββατο, 10πμ-9μμ Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή και 10πμ-3μμ την Κυριακή. ???? Για να γιορτάσουμε την επανασύνδεσή μας, σας κάνουμε ΕΚΠΤΩΣΗ 20% σε ΟΛΕΣ τις αγορές σας! Ναι! Σε ΟΛΕΣ! ???????? ???? Ισχύει από τις 4/5 μέχρι τις 31/5, για το κατάστημα στο γήπεδο Καραϊσκάκη (εμπορική στοά) και στο Μοναστηράκι (Ηφαίστου 11), καθώς και για τηλεφωνικές παραγγελίες, στα τηλέφωνα 2104836860 - 2103214889 (από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή 10πμ-5μμ). ???? Για παραγγελίες online (www.redstore.gr) η έκπτωση σε ΟΛΑ τα προϊόντα μας θα τεθεί σε ισχύ από την Τετάρτη, 7/5! ????⚪ Μας λείψατε πάρα πολύ! Όλοι εσείς, ο κόσμος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ! Από τη Δευτέρα 4/5 σας περιμένουμε ξανά στο RED store! ????⚪ ???????? Πάντα με ασφάλεια και προσοχή. #Olympiacos #REDstore #Shopping #Shop #FanShop #Fans #Karaiskaki #Monastiraki #Supporters #Family #Legend #Reunited #RedAndWhite #Sale #Football #FootballLife

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη RED store Olympiacos FC (@redstore_olympiacosfc) στις

Διαβάστε επίσης