Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κανένα πρόβλημα! Κάνει PAOK TV Β και... όλα κομπλέ!

Κανένα πρόβλημα! Κάνει PAOK TV Β και... όλα κομπλέ!
Παρασκευή, 1 Μαΐου 2020 - 16:52

Δεν πιάνεται στον ύπνο ο μέγας ΠΑΟΚ των 2 προς 3 πρωταθλημάτων, φίλες και φίλοι! Δεν μπορεί τίποτα να τον «τρομάξει»! Ούτε και το βαρύ συμβόλαιο που φέρνει μαζί του, επιστρέφοντας στην Τούμπα ο Ροντρίγκο Ρέι… Την ώρα που το Financial Fair Play σφίγγει σαν… θηλιά, γύρω από τον λαιμό του «δικεφάλου» του βορρά, την ώρα που μπροστά στο CAS και τον πιθανό υποβιβασμό, τα περιθώρια δείχνουν να στενεύουν… απελπιστικά, ο Ροντρίγκο Ρέι επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη, αφού η Γοδόι Κρουζ δείχνει ανίκανη να προχωρήσει στην απόκτηση του παίκτη… Μαζί με τον Ρέι, επιστρέφει και το συμβόλαιό του και τα προβλήματα για τον ΠΑΟΚ δείχνουν να αυξάνονται… Σωστά;

ΛΑΘΟΣ! Πληροφορίες, τις οποίες δεν υιοθετούμε, αλλά μεταφέρουμε, με κάθε επιφύλαξη, είναι πως η διοίκηση του συλλόγου έχει ΗΔΗ τη λύση! Ναι! Είπαμε, δεν πιάνεται στον ύπνο ο ΠΑΟΚ… Σύμφωνα με το πλάνο που εξετάζει ειδική task force πέριξ της Τούμπας, ο ΠΑΟΚ θα δημιουργήσει το PAOK TV Β! Σαν να λέμε ΠΑΟΚ Β, για μία ποδοσφαιρική ομάδα, αλλά σκεφτείτε το… τηλεοπτικά!

Η elite task force που ασχολείται με το θέμα πρότεινε, πέρα από… επαναλήψεις παιχνιδιών του ΠΑΟΚ (εκτός από ευρωπαϊκά, γιατί εκεί έχει μόνο αποκλεισμούς), το PAOK TV B να δείχνει και παιχνίδια της Ξάνθης, του Βόλου και του Παναιτωλικού! Για αρχή... Έτσι, ο αριθμός των εγγεγραμμένων χρηστών της πλατφόρμας θα εκτοξευθεί και μαζί του θα εκτοξευθούν και τα κέρδη, για τον ΠΑΟΚ.

Problem Solved. Ας γυρίσουν και… τρεις Ρέι, άμα λάχει!

Διαβάστε επίσης