Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εσείς πήρατε μάσκα προστασίας του Θρύλου; (photos)

Εσείς πήρατε μάσκα προστασίας του Θρύλου; (photos)
Τετάρτη, 6 Μαΐου 2020 - 10:49

Ακόμη ένα νέο φέρνει η μπουτίκ του Ολυμπιακού, η οποία είναι πάντα εκεί, για τους «ερυθρόλευκους» φιλάθλους! Ακολουθώντας την εποχή, δίνοντας έμφαση στα μέτρα προστασίας από τη διασπορά της πανδημίας και θέλοντας να δώσει και έναν… έξτρα ερυθρόλευκο τόνο στην καθημερινότητά μας, το αγαπημένο RED store των φιλάθλων λανσάρει μάσκες προστασίας προσώπου, με το έμβλημα του Ολυμπιακού!

Οι μάσκες είναι πολλαπλών χρήσεων, υφασμάτινες, οι οποίες χρησιμοποιούνται, πλένονται, σιδερώνονται και επαναχρησιμοποιούνται! Έρχονται, όπως φαίνεται, σε τρία διαφορετικά σχέδια, ενώ μέχρι 31/5 ισχύει στην μπουτίκ του Θρύλου έκπτωση 20% σε όλα τα προϊόντα!

Δείτε το σημερινό ποστάρισμα του RED store στο Instagram!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Μείνετε ασφαλείς. Μείνετε προστατευμένοι. Μείνετε, παράλληλα, πιστοί στη μεγάλη μας αγάπη. Τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ! ????????⚪???????? Το αγαπημένο σας RED store σας φέρνει τρία θρυλικά σχέδια, σε μάσκες προστασίας προσώπου, πολλαπλών χρήσεων, οι οποίες πλένονται, σιδερώνονται και επαναχρησιμοποιούνται! ???????? Ισχύει η μεγάλη προσφορά του RED store, με έκπτωση 20% και στις μονές μάσκες, αλλά και στο σετ των τριών, μέχρι 31/5! ???????? Από 2,50€ η μία, μόνο 2€ με την έκπτωση. Και από 6€ το σετ των τριών, μόνο 4,80€ με την έκπτωση! Βρείτε τις με τους εξής τρεις τρόπους: ???? Στο www.redstore.gr ➡️ Αξεσουάρ ➡️ Διάφορα ???? Στο 2104836860 ???? Στο κατάστημα #Olympiacos #REDstore #Shopping #Shop #FanShop #Fans #Mask #FaceMask #Protection #RedAndWhite #Karaiskaki #Monastiraki #Supporters #Family #Legend #Reunited #RedAndWhite #Sale #Football #FootballLife

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη RED store Olympiacos FC (@redstore_olympiacosfc) στις

Διαβάστε επίσης