Ντουντούκα
Ψηλά το κεφάλι...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Καρεμπέ: «Μπορείς να συνυπάρξεις, με σεβασμό…» (photo)

Καρεμπέ: «Μπορείς να συνυπάρξεις, με σεβασμό…» (photo)
Σάββατο, 9 Μαΐου 2020 - 10:07

Ο Κριστιάν Καρεμπέ είναι ένας άνθρωπος με σεβασμό. Με καλοσύνη και με ποιότητα χαρακτήρα, ο οποίος όπου σταθεί και όπου βρεθεί, διατρανώνει τα ιδανικά του Ολυμπιακού. Και μεταφέρει το μήνυμα. Το μήνυμα της συνύπαρξης και του αλληλοσεβασμού και το κάνει εκεί όπου οι άνθρωποι ξέρουν, καλύτερα από τον καθένα, τι σημαίνει να συνυπάρχεις με τη φύση.

Ο Κριστιάν Καραμπέ δημοσίευσε μερικές υπέροχες φωτό, από την Αφρική και συγκεκριμένα την Κένυα, όπως φαίνεται από τα hashtags του, στις οποίες γίνεται ένα με τους ανθρώπους εκεί, τους οποίους επισκέφθηκε, αλλά και με τα λιοντάρια, συμμετέχοντας σε ένα πρόγραμμα προφύλαξής τους.

Ο Καρεμπέ είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος διακρίνεται για το έντονο κοινωνικό του έργο και δεν χάνει ευκαιρία να διαδίδει το μήνυμα, προς κάθε κατεύθυνση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

You can coexist when you preserve and when you respect each other... by putting a collar, monitoring their movements, the lions has increased their population and the Masai community are more secure..#africanamazing #masaimara #lion #kenya????????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christian Karembeu (@christiankarembeu98) στις

Διαβάστε επίσης