Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στον Κοντονή είχε στείλει ποδιά;

Στον Κοντονή είχε στείλει ποδιά;
Τρίτη, 19 Μαΐου 2020 - 14:55

Ποδιά θέλει να στείλει ο Μελισσανίδης στον Αυγενάκη, λέει, γιατί, λέει, τον θεωρεί… Φιλιππινέζα του Ολυμπιακού. Λοιπόν εμείς ούτε τον Αυγενάκη είμαστε εδώ να υπερασπιζόμαστε, ούτε κανέναν που έχει σχέση (όποια και αν είναι αυτή) με τον ντροπολογία που προ ολίγου καιρού έσωσε τον «υποβιβασμένο» ΠΑΟΚ, από τον γκρεμό. Ο Ολυμπιακός δεν έχει ανάγκη τον Αυγενάκη (και τον κάθε Αυγενάκη), να του… ορίζει διαιτητές σε τελικούς και να αναβάλλει τον αγώνα, όσες φορές χρειαστεί, μέχρι να οριστούν και οι επόπτες που πρέπει, για να χάσει το Κύπελλο ο Ολυμπιακός, στο τέλος. Τι μας θυμίζει η ιστορία… Τι μας θυμίζει…

Κάποιον υφυπουργό αθλητισμού του πρόσφατου παρελθόντος, μας θυμίζει. Τον Σταύρο Κοντονή, ο οποίος έκανε τον τελικό του Κυπέλλου του 2016… τσιφλίκι του. Όριζε διαιτητές, επόπτες, αποφάσιζε αναβολές και εν γένει τα είχε κάνει… μπάχαλο, οδηγώντας, στο τέλος τον Ολυμπιακό, στο να χάσει το Κύπελλο, από μία -εξόφθαλμα- χειρότερη ομάδα, την ΑΕΚ. Τότε δεν θυμόμαστε αναφορές σε κανένα ΜΜΕ της προπαγάνδας, για… ετοιμασίες αποστολής ποδιάς-δώρου, προς τον υφυπουργό. Μάλλον τότε ήταν όλα καλά…

Το πρόβλημα δεν είναι η όποια «ταύτιση» Ολυμπιακού-Αυγενάκη… ονειρεύονται ορισμένοι. Ο Αυγενάκης δεν έχει κάνει τίποτα υπέρ του Ολυμπιακού και αντιθέτως, επί ημερών του ο ΠΑΟΚ σώθηκε από τον υποβιβασμό, με την ντροπολογία που πέρασε η κυβέρνησή του, στη Βουλή!

Αυτό που ενοχλεί είναι ότι ο Αυγενάκης δεν έχει επιδείξει, μέχρι στιγμής, πρόθεση για… «υποκλίσεις», προς τους αντιπάλους του Ολυμπιακού. «Υποκλίσεις» στις οποίες, προφανώς, ορισμένοι είχαν… μάθει.

Αυτό, μάλλον, ενοχλεί, εξ ου και η ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗ από τα ΜΜΕ της προπαγάνδας και της «εξυγίανσης» κατά του Αυγενάκη… Ας τα βρουν μόνοι τους. Τον Θρύλο, όμως, να τον αφήσουν απ’ έξω, γιατί δεν έχει κανέναν ανάγκη.

Και για να μην ξεχνιόμαστε, έγραφε, εκείνο τον καιρό, ο Μανώλης Γαβαθιώτης, προκαλώντας την οργή και την αγανάκτηση του «συστήματος»:

Διαβάστε επίσης