Ντουντούκα
Η μπάλα επιστρέφει. Όχι και η... εξυγίανση, ας ελπίσουμε.
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Πως τους πετσόκοψε έτσι;

Πως τους πετσόκοψε έτσι;
Παρασκευή, 22 Μαΐου 2020 - 14:57

Δεν μπορεί. Κάτι δεν πάει καλά. Δεν μας έλεγαν ότι ο Μίσιτς είναι δικός τους παίκτης και ότι τα έχουν βρει σε όλα και ότι έχουν… πέσει οι υπογραφές και ότι θα ενεργοποιήσουν τη ρήτρα όταν έρθει η ώρα και ότι δεν χαλάει το deal και ότι… καμία ανησυχία στον ΠΑΟΚ και άλλα τέτοια πολλά; Τι έγινε σήμερα και ο Μίσιτς τα λέει… αλλιώς;

Φαίνονταν τα πρώτα σύννεφα, όταν οι Πορτογάλοι έγραφαν για τη «μάχη» του ΠΑΟΚ να μειώσει τη ρήτρα και να μην πληρώσει τόσα πολλά… Αλλά και στη συνέχεια, έγινε επέκταση δανεισμού… Ποιος ο λόγος να γίνουν όλα αυτά, όταν ο παίκτης είναι δικός τους, όπως με περισσή χαρά μας ενημέρωνε η προπαγάνδα; Αν ο παίκτης είναι δικός σου, ενεργοποιείς στην ώρα της την οψιόν του και τελειώνει το θέμα.

Και δυσκολίες να συναντήσεις, όπως ο Ολυμπιακός με τον Ποντένσε, λόγου χάρη, τα σκας και παίρνεις τον παίκτη μια και καλή και ηρέμησες. Αυτά, βέβαια, αν σε ενδιαφέρει να επενδύσεις στο ποδόσφαιρο και στην ομάδα σου και όχι σε προπαγάνδα και κατασκευασμένες σκευωρίες εις βάρος του αντιπάλου σου.

Όπως και να ‘χει, μετά τους Πορτογάλους, σήμερα ήταν η σειρά του ίδιου του Μίσιτς να εκθέσει την προπαγάνδα. «Ο ΠΑΟΚ είναι μία πολύ καλή ομάδα, και έχει τον πρώτο λόγο αναφορικά με το συμβόλαιό μου. Δεν είναι εύκολο να κάνουμε κάποιο σχόλιο πάνω σε αυτό το θέμα. Η απόφαση του συλλόγου είναι πολύ σημαντική, δεν ξέρω ακόμη τι θα γίνει στο μέλλον. Ο μάνατζερ μου δουλεύει συνεχώς πάνω σε αυτό», είπε σε τουρκικά ΜΜΕ.

Πως τους πετσόκοψε έτσι ο Μίσιτς; «Ο μάνατζερ μου δουλεύει συνεχώς πάνω σε αυτό», είπε. Εμείς νομίζαμε ότι τα είχαν όλα λυμένα και θα ενεργοποιούσαν τη ρήτρα… όταν ερχόταν ή ώρα. Μήπως δεν είναι… ακριβώς έτσι τα πράγματα;

Διαβάστε επίσης