Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ξαφνικά η παύλα ξαναέγινε… πλάκα

Ξαφνικά η παύλα ξαναέγινε… πλάκα
Τρίτη, 26 Μαΐου 2020 - 09:55

«Περιπαικτική» διάθεση είχε, λέει, η ατάκα του Μάκη Γκαγκάτση, περί… πρόβας για την παύλα, στην ψηφοφορία για την ανάδειξη πρωταθλητή στο γυναικείο ποδόσφαιρο. Επένδυσαν εργατοώρες και τόνους… μελάνι, κανονικό και ηλεκτρονικό, να πείσουν άπαντες ότι ο Ολυμπιακός δεν πρέπει επ’ ουδενί να στεφθεί πρωταθλητής φέτος, αφού… έτσι ήθελαν (ναι, τόσο απλά) και τώρα μας λένε… «πλάκα».

Τα μέσα του συστήματος «εξυγίανσης» που έχει… ισοπεδώσει το ελληνικό ποδόσφαιρο, έσπευσαν να υπερασπιστούν τον Μάγκ Γκαγκάτση, όπως κάνουν πάντα σε αντίστοιχες περιπτώσεις. Όπως έκαναν, επίσης, όταν χώριζε την Ελλάδα στα δύο και απειλούσε με… αίμα. Και εκεί… πλάκα ήταν;

Δυστυχώς δεν πείθουν. Έχουν δείξει, σε όλους τους τομείς, πλέον, το πραγματικό τους πρόσωπο. Εκείνο που έχει αντικρίσει κατάματα, όλη η -ποδοσφαιρική και μη- Ελλάδα. Παύλα, διχοτόμηση της χώρας, πολυιδιοκτησία, κατασκευασμένες σκευωρίες. Άπαντες γνωρίζουν ποιες είναι πραγματικές προθέσεις όλων εκείνων που προάγουν την… «εξυγίανση», η οποία οδήγησε το ποδόσφαιρό μας στο πιο χαμηλό του σημείο… Και κανέναν δεν πείθουν, όταν λένε… «πλακίτσα».

Διαβάστε επίσης