Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αποκαλύφθηκε το σατανικό σχέδιο των Κροατών! (photo)

Αποκαλύφθηκε το σατανικό σχέδιο των Κροατών! (photo)
Τετάρτη, 27 Μαΐου 2020 - 17:02

Βάλλεται από παντού ο ΠΑΟΚ! Όλοι θέλουν να τον καταστρέψουν! Η ΕΕΑ, ο Αυγενάκης, ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ (μμμ… ίσως), η κυβέρνηση, η Super League… Τώρα και οι Κροάτες! Αλλά δεν τους πέρασε! Το δόλιο σχέδιό τους αποκαλύφθηκε με γοργές και συντονισμένες κινήσεις του «δικεφάλου» του βορρά, ο οποίος εξέθεσε το κροατικό ΜΜΕ, παρακλάδι μίας μεγάλης συμπαιγνίας, η οποία εξελίσσεται στη χώρα του Μίσιτς. Ποιο είναι το δόλιο αυτό σχέδιο; Να… καταστρέψουν τον ΠΑΟΚ και να τον ρίξουν κατηγορία, για την υπόθεση πολυιδιοκτησίας με την Ξάνθη, που αποδείχθηκε στα ελληνικά δικαστήρια.

Σου λένε οι Κροάτες, αφού δεν τους τιμωρεί όπως πρέπει το ποδόσφαιρό τους και η ίδια τους η χώρα, θα το πετύχουμε εμείς! Και έτσι έβαλαν μπροστά το σχέδιό τους, το οποίο… σχεδίαζαν καιρό! Και σήμερα βρήκαν την ευκαιρία. Ονειρεύτηκαν κάτι δηλώσεις Μίσιτς για πολυιδιοκτησία και τις δημοσίευσαν. Και έτσι κατάφεραν να εκδικηθούν την ομάδα της Θεσσαλονίκης, για όλα τα δεινά που έχει προκαλέσει στους Κροάτες!

Τι εννοείτε «κανένα δεινό δεν έχει προκαλέσει ο ΠΑΟΚ στους Κροάτες»; Τι εννοείτε «κανένα λόγο δεν έχουν οι Κροάτες να βάλλουν κατά του ΠΑΟΚ»; Τι εννοείτε «δεν ασχολούνται οι Κροάτες με το πόσες και ποιες ομάδες… ελέγχει ο ΠΑΟΚ»; Τι εννοείτε «τα βγάζουμε όλα από το κεφάλι μας και τη μεγάλη μας φαντασία». Μα, δεν τα λέμε εμείς…

Διαβάστε επίσης

Ένιωσε (?) την… στοργή

Ένιωσε (?) την… στοργή

Πως ο Αμπέλ Φερέιρα έκλεισε την πόρτα στα μούτρα του υπερ-παοκτζή Κυριάκου Παπαδόπουλου, σύμφωνα με την Hamburger Morgenpost.