Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μα αν καλύψει το -7, θα είναι πάλι στο -7...

Μα αν καλύψει το -7, θα είναι πάλι στο -7...
Σάββατο, 6 Ιουνίου 2020 - 16:41

Αρχίζει η «μάχη» των πλέι οφ (και των πλέι άουτ). Ο Ολυμπιακός ρίχνεται σε αυτή, ευρισκόμενος στο +14 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ, ο οποίος με τη σειρά του, νιώθει την… ανάσα της ΑΕΚ, στο σβέρκο του. Και είναι τόση η αγωνία του ΠΑΟΚ, για αυτό που συμβαίνει στην πλάτη του, που… αρνείται να το δει.

Αν, από την πρώτη αγωνιστική κιόλας, ο Ολυμπιακός κάνει το λογικό και φύγει με ΜΙΝΙΜΟΥΜ ένα «Χ» από την Τούμπα και η ΑΕΚ κερδίσει τον Παναθηναϊκό, τότε ο ΠΑΟΚ αυτομάτως χάνει και τη δεύτερη θέση…

Και όμως, ο Ιβάν Σαββίδης φέρεται να είπε στους παίκτες του ΠΑΟΚ, ότι αν καλύψουν το -7, τότε για εκείνον θα είναι… πρωταθλητές.

Το ότι κανονικά θα έπρεπε του χρόνου να κυνηγάνε το πρωτάθλημα… Β’ Εθνικής, μάλλον δεν παίζει κανένα ρόλο. Όπως κανένα ρόλο δεν παίζει και το ότι, ακόμη και αν καλύψουν το -7, οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα παραμένουν στο… -7.

Είναι τέτοια η πίστη στην προπαγάνδα, που η πραγματικότητα, πλέον, μοιάζει πλήρως… αλλοιωμένη, σαν παραμορφωμένος καθρέφτης… Καθρέφτης που δείχνει τον ΠΑΟΚ… αθώο, για πολυιδιοκτησία και όχι ένοχο, όπως τον έκρινε η δικαιοσύνη… Λεπτομέρειες όλα αυτά…

Διαβάστε επίσης