Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τι τα βάζουν με τον Ιβάν; Απλός σύμβουλος είναι...

Τι τα βάζουν με τον Ιβάν; Απλός σύμβουλος είναι...
Δευτέρα, 8 Ιουνίου 2020 - 15:34

Χαμός, λέει, έγινε στα Social Media του ΠΑΟΚ, μετά τη -νέα- ήττα από τον Ολυμπιακό. Δεύτερη στο πρωτάθλημα, πιο καθοριστική από όλες, αλλά και πιο ηχηρή, γιατί έγινε… περπατητά. Εύκολα. Κακός χαμός, λοιπόν, με τους παοκτζήδες να τα χώνουν στη διοίκηση και να ζητούν τα ρέστα για τον Άμπελ, τις μεταγραφές, το ρόστερ και όλα αυτά.

Και ερχόμαστε, τώρα, εμείς και αναρωτιόμαστε: Τι φταίει ο Ιβάν και του ζητούν τα ρέστα; Μήπως είναι ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ; Μήπως αποφασίζει; Οι ίδιοι οι δικηγόροι του συλλόγου δεν έλεγαν στην ΕΕΑ ότι ο ΠΑΟΚ δεν ανήκει στον Ιβάν και ότι ανήκει στην οικογένειά του και ότι εκείνος απλώς συμβουλεύει και… τίποτα περισσότερο;

Ορισμένοι που τα έβαλαν με τον Γιώργο Σαββίδη, πιο… to the point έδειξαν να είναι. Τώρα που θα εφαρμοστεί και το νέο μεταγραφικό μοντέλο στον «δικέφαλο» και το κορυφαίο στέλεχος του Instagram ΠΑΟΚ θα είναι εκείνος που θα έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για τις μεταγραφές, θα έχουν ακόμη περισσότερο δίκιο να τα βάλουν μαζί του. Εφόσον τα πράγματα δεν πάνε εξυγιαντικά καλά.

Δεν τρώει όλος ο κόσμος αμάσητο, ό,τι του λένε και ό,τι του σερβίρουν. Ούτε αντιλαμβάνονται όλοι το ποδόσφαιρο… εξυγιαντικά. Υπάρχουν πολλοί που θέλουν να βλέπουν μπάλα, όχι… μάχες αποφυγής υποβιβασμού και ενημέρωση για τις αλλαγές στο ΔΣ της Vialand και του Le Chalet. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβουν στον ΠΑΟΚ, τόσο πιο γρήγορα ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει και πάλι ανταγωνισμό. Γιατί φέτος… δεν.

Κατά τα άλλα, πείτε μας για τις μεταγραφές του Ολυμπιακού και τον «γέρο» Βαλμπουενά και τον «ξοφλημένο» Σεμέδο. Ακούμε. Με ενδιαφέρον…

Διαβάστε επίσης