Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αν το ήξερε η Γουλβς, θα έπαιρνε την ΚΑΕ ΠΑΟ, ίσως...

Αν το ήξερε η Γουλβς, θα έπαιρνε την ΚΑΕ ΠΑΟ, ίσως...
Τρίτη, 9 Ιουνίου 2020 - 14:55

Ανακοίνωσε πώληση της ΚΑΕ ο Γιαννακόπουλος. Η «λευκή πετσέτα» έπεσε, πλέον, στο έδαφος, αλλά δεν είναι αυτό το πιο αξιοπερίεργο της σχετικής κατάστασης. Ενδιαφέρον παρουσίασε το ποσό που αξιώνει ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ. Στα 25 εκ. ευρώ είναι αυτό, λοιπόν. Και το θεωρεί και λάθος. Αλλά όπως και να ‘χει, σίγουρα… τράβηξε το ενδιαφέρον της Γουλβς. Που κολλάει η Γουλβς; Τόσα λεφτά έδωσε, περίπου, για να πάρει τον Ποντένσε! Ίσως, αν το ήξερε, να αγόραζε την… ΚΑΕ ΠΑΟ, στην θέση της.

Αστειευόμαστε προφανώς, αλλά το γεγονός ότι ο εξασφύριχτρος πωλείται με τα ίδια λεφτά που ο ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός πούλησε… έναν παίκτη του, πάει να πει ότι… κάτι γίνεται καλά στον Θρύλο! Κάτι καλό έχει καταφέρει η Διοίκηση Μαρινάκη, όταν πετυχαίνει μέσα σε μία σεζόν να εκτοξεύσει την αξία ενός παίκτη της ομάδας, από 7 εκ. ευρώ, στα οποία αποκτήθηκε, στα… 20+. Έτσι δεν είναι;

Τα καλά να πιστώνονται, εκεί όπου συμβαίνουν. Δεν είναι τυχαία αυτή η κατακόρυφη αύξηση στις τιμές των ποδοσφαιριστών του Θρύλου, στις οποίες τους αγοράζουν τα ξένα κλαμπ!

Διαβάστε επίσης