Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πάμε πάλι: Αν ο υφυπουργός δεν ορίζει διαιτητές και δεν κερνάει καλαμάρι...

Πάμε πάλι: Αν ο υφυπουργός δεν ορίζει διαιτητές και δεν κερνάει καλαμάρι...
Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2020 - 17:31

Αναδημοσιεύουμε. Τον εαυτό μας. Δεν το κάνουμε επειδή… βαριόμαστε να γράψουμε. Ούτε επειδή… στερέψαμε από ιδέες. Αλλά ούτε και επειδή έχουμε… ψώνιο να αυτοαποθεωνόμαστε.

Απλώς, να… Ορισμένες προσεγγίσεις, ορισμένες τακτικές, ορισμένες στρατηγικές, παραμένουν τόσο… σταθερές και ακλόνητες, ώστε είναι ΠΑΝΤΑ επίκαιρες.

Πάμε λοιπόν, να θυμηθούμε τι λέγαμε πριν από λίγο καιρό, με αφορμή την -νεότερη- επίθεση του ΠΑΟΚ στον Αυγενάκη.

Για να εξηγούμαστε εξ αρχής. Υπερασπιστές του Αυγενάκη δεν είμαστε. Η Πολιτεία κάνει αυτό που νομίζει, σε σχέση με τον αθλητισμό. Και κρίνεται. Όπως όταν πέρασε τροπολογία σωτηρίας του ΠΑΟΚ, από τον υποβιβασμό, λόγω πολυιδιοκτησίας. Κρίθηκε. Και κρίνεται. Άλλη είναι η ουσία εδώ. Το πως χειρίζονται τα γρανάζια του μηχανισμού προπαγάνδας του ΠΑΟΚ, τον κάθε υφυπουργό αθλητισμού.

Ο Αυγενάκης, ας πούμε, παρότι ανήκει στην κυβέρνηση, η τροπολογία της οποίας κράτησε τον ΠΑΟΚ στην Super League δεν τους κάνει. Λογικό, βρε παιδί μου. Τι; Όχι;

Ναι… Σωστά… Ο νυν υφυπουργός αθλητισμού δεν στρέφει… ρωσικούς πυραύλους, κατά του Ολυμπιακού. Δεν ορίζει διαιτητές, δεν καθυστερεί κατά το δοκούν τελικούς Κυπέλλου και δεν αμφισβητεί την καθαρότητα των πρωταθλημάτων του Ολυμπιακού, στην πρώτη του -πρακτικά- ομιλία, όπως είχαν κάνει άλλοι, το παρελθόν… Πολύ πρόσφατο παρελθόν…

Α! Ξεχάσαμε. Δεν τρώει και καλαμαράκια στις ταβέρνες, δεξιά κι αριστερά… Είναι κι αυτό…

* Το πορτοκαλί χρώμα στα βέλη, είναι συμπτωματικό.

** Από 9/5/2020.

Διαβάστε επίσης