Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ημέρα 1926η: Ακόμη περιμένουμε τον ΠΑΟΚ να μας πει για «ισονομία»

Ημέρα 1926η: Ακόμη περιμένουμε τον ΠΑΟΚ να μας πει για «ισονομία»
Σάββατο, 20 Ιουνίου 2020 - 11:32

Άραγε πόσες φορές να ακούσαμε από τον ΠΑΟΚ τη λέξη «ισονομία» το αμέσως προηγούμενο διάστημα; Ναι, τότε που ήθελαν να παίξουν στο Καραϊσκάκη τον αγώνα των play offs χωρίς κόσμο. Όπως έπαιξε ο Θρύλος το ματς της πρώτης αγωνιστικής, χωρίς κόσμο, στην Τούμπα.

Πάρα πολλές φορές. «Ισονομία εδώ», «ισονομία» εκεί, μας… τρέλανε στην ισονομία ο ΠΑΟΚ. Ειδικά από χθες, που βγήκε η ΕΠΟ και πήρε πάνω της τα άδεια γήπεδα, στο Κύπελλο, για να προλάβει τις εξελίξεις και να μην έχει ο ΠΑΟΚ να αντιμετωπίσει, εκτός από την ομάδα του Μαρτίνς, το… 20% των φιλάθλων του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη. Ειδικά από χθες… τσιμουδιά.

Περιμένουμε, από χθες, το άτυπο, πορτοκαλί, γραφείο Τύπου της ομάδας, να μας ενημερώσει για μια ανακοίνωση… Για μια θέση… Για μια διαρροή… Κάτι τέλος πάντων. Κάτι που να δείχνει ότι ΚΑΙ ΕΔΩ ο ΠΑΟΚ είναι ο υπέρμαχος της ισονομίας, των ίσων αποστάσεων, της δικαιοσύνης. Αλλά μάταια περιμένουμε… Και περιμένουμε… Και περιμένουμε… Και ξαφνικά… Σιγή ασυρμάτου. Πάψαμε να ακούμε τον όρο «ισονομία»!

Που δεν θα εφαρμοζόταν και στο 100%, εδώ που τα λέμε, γιατί άλλο να παίζεις σε (περίπου) γεμάτη Τούμπα και άλλο σε 20% Καραϊσκάκη… Αλλά έστω… Θα ήταν μια μορφή ισονομίας, δεδομένων των συνθηκών και τηρουμένων των αναλογιών…

Τζάμπα περιμένουμε. «Πέστε για ύπνο, δεν θα στείλει», που λέει και η νεολαία στην αργκό της. «Πέστε για ύπνο, δεν θα πει ο ΠΑΟΚ για ισονομία». Ο «κακός» Ολυμπιακός, βέβαια, είπε «ματς play off στο Καραϊσκάκη χωρίς κόσμο, ακόμη και αν έχουμε ΟΚ για 20%». Αλλά τι συζητάμε. Άλλο ο ένας, άλλο ο άλλος…

Διαβάστε επίσης