Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ανοικτή μια θέση στο ρόστερ των καλεσμένων...

Ανοικτή μια θέση στο ρόστερ των καλεσμένων...
Σάββατο, 20 Ιουνίου 2020 - 16:02

Πολλά ευτράπελα, εκπλήξεις, μυθικά σκηνικά, μεγάλες ατάκες, γέλιο, κλάμα, τραγούδι, κέφι, χορός. Ανατρεπτική, άμεση, επικοινωνιακή και πιο interactive από κάθε άλλη φορά, η Αννίτα Πάνια περιμένει τον Όγκνιεν Βράνιες, στο «Αννίτα Κοίτα», καθώς για ΑΚΟΜΗ μία φορά ο Βόσνιος σούπερ σταρ ποδοσφαιριστής κατάφερε να γίνει το… θέμα της ημέρας.

Τσακώθηκε, έφτασε στο σημείο να χειροδικήσει, επάνω στον Ντούσαν Κομλιένοβιτς ο οποίος είναι γιος του πρώην τεχνικού διευθυντή της RUGIP. Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της χώρας, ο καυγάς φαίνεται πως ξέσπασε σε εστιατόριο, όταν ο Βόσνιος πρώην αμυντικός της AEK άρχισε να... πετάει προς την κοπέλα του Κομλιένοβιτς, διάφορα αντικείμενα! Εκείνος αντέδρασε και κάπως έτσι… έπεσε και ξύλο!

Η αστυνομία έσπευσε, λίγο μετά, στο σημείο της συμπλοκής και οδήγησε τον Βόσνιο ποδοσφαιριστή στο αστυνομικό τμήμα. Μάλλον ο Βράνιες δεν πήρε και πολύ καλά τα νέα της επιστροφής του στην Άντερλεχτ και φαίνεται να έχει… νεύρα. Η εκπομπή «Αννίτα κοίτα», η οποία μάλιστα φιλοξενείται και στο «συμμαχικό», «εξυγιαντικό» κανάλι OPEN, μοιάζει ιδανική, για να πει τον πόνο του, εφόσον νιώσει την ανάγκη…

Διαβάστε επίσης