Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θέμα Ινσούα, τη μέρα του ντέρμπι…;

Θέμα Ινσούα, τη μέρα του ντέρμπι…;
Κυριακή, 21 Ιουνίου 2020 - 12:27

Το timing λέει πολλά. Για κάθε τι στη ζωή, είναι ίσως ο μεγαλύτερος παράγοντας. Παράγοντας που μπορεί να κρίνει τα πάντα. Με έκπληξη, λοιπόν, βλέπει σήμερα το φίλαθλο κοινό, ανήμερα του ντέρμπι ανάμεσα στον Θρύλο και τον ΠΑΟ, στο Καραϊσκάκη, να ανακύπτει, στο «πράσινο» ρεπορτάζ, θέμα «Ινσούα». Ο οποίος είχε μία «έκρηξη» στην προπόνηση του Σαββάτου, πήγε στα αποδυτήρια και ουσιαστικά… τελείωσε από τώρα, από το «τριφύλλι». Όπου έτσι κι αλλιώς δεν έδειχνε πιθανό να μείνει.

Το τι συμβαίνει στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού είναι, ωστόσο, θέμα δικό του κανενός άλλου. Αποδυτήρια, στα οποία έτσι κι αλλιώς, η κατάσταση δεν είναι και η καλύτερη δυνατή, με έναν προπονητή με… «ημερομηνία λήξης» και παίκτες που δεν ξέρουν τι κάνουν, στο μέλλον τους.

Ο Ολυμπιακός έχει «ψαχτεί» για τον Αργεντινό μπακ, ως μία λύση εναλλακτική, για την άμυνα, αλλά εδώ και καιρό, θέμα αριστερού μπακ δεν προκύπτει, ως άμεση προτεραιότητα, για τον Μαρτίνς. Ο Τσιμίκας είναι εδώ και όσο το θέμα του δεν προχωρά, με κάποια μεταγραφή στο εξωτερικό, τόσο ο Ολυμπιακός δεν ασχολείται σοβαρά, με το να προχωρήσει στην αντικατάστασή του. Ενδιαφέρον, δε, παρουσιάζει, όπως προαναφέραμε, το timing της αναφοράς από το «πράσινο» ρεπορτάζ σε… συνομιλίες Ινσούα-Ολυμπιακού (και όχι μόνο, για να είμαστε δίκαιοι).

Στον Ολυμπιακό δεν επιτρέπουν σε τίποτα να πάρει την προσοχή τους, από το σημερινό ματς. Το ενδιαφέρον όλων στην ομάδα, από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, μέχρι τον «τελευταίο» αναπληρωματικό που θα καθίσει στον πάγκο, είναι στραμμένο ΜΟΝΟ στο αγωνιστικό. Κάθε τι άλλο, μοιάζει απλώς, ως προσπάθεια αποπροσανατολισμού. Τα μεταγραφικά σενάρια και δη με παίκτη του σημερινού αντιπάλου, δεν είναι ικανά να… αποσυντονίσουν τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού. Άπαντες σε αυτά, παραμένουν προσηλωμένοι, στο πως θα νικήσουν τον ΠΑΟ, με Ινσούα ή χωρίς (χωρίς, εν προκειμένω) στην αποστολή. Και για τα μεταγραφικά… βλέπουμε άλλη ώρα!

Διαβάστε επίσης