Ντουντούκα
Κλείνει και έρχεται ο Κουντέ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ούτε για τον καλύτερό τους παίκτη δεν έχουν;

Ούτε για τον καλύτερό τους παίκτη δεν έχουν;
Κυριακή, 21 Ιουνίου 2020 - 16:02

Κατά γενική ομολογία ο Μίσιτς ήταν φέτος ίσως το μοναδικό αξιόλογο στοιχείο που είχε να δείξει ο ΠΑΟΚ. Και απ’ ό,τι φαίνεται, ούτε για αυτόν, τον καλύτερό του παίκτη δεν έχει ο «δικέφαλος» του βορρά, να πληρώσει… Αυτό βγαίνει, όπως γίνεται αντιληπτό, από το νεότερο, σημερινό ρεπορτάζ της A’ Bola, η οποία ασχολείται ξανά με το θέμα, που έχει γίνει σίριαλ μεγαλύτερο από την πολυιδιοκτησία. Αστειευόμαστε, τίποτα δεν είναι ικανό να ξεπεράσει το μεγαλύτερο σκάνδαλο στο ελληνικό ποδόσφαιρο, στο οποίο είναι μπλεγμένος ο ΠΑΟΚ…

Λέει, λοιπόν, η A’ Bola… «Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται να κρατήσει μόνιμα τον Μίσιτς και για αυτόν άρχισαν συζητήσεις με την διοίκηση της Σπόρτινγκ για μια επαναδιαπραγμάτευση της συμφωνίας. Οι Έλληνες από την πλευρά τους ζήτησαν αποπληρωμή του ποσού των 2.000.000 ευρώ με σταδιακό τρόπο.

Ο πιο σημαντικός λόγος είναι οι οικονομικές δυσκολίες, που επιδεινώθηκαν από την αγωνιστική διακοπή λόγω της πανδημίας που έφεραν και την μετάθεση της κατάθεσης της ρήτρας από τις 20 Μαΐου, έναν μήνα αργότερα.

Πάντως χθες (20/6) που έληξε η προθεσμία, το ποσό δεν πληρώθηκε με τις δυο ομάδες να βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις».

Λογικό, έχει ξοδέψει πολλά στα δικαστήρια ο ΠΑΟΚ. Ειδικά τώρα τελευταία με την πολυιδιοκτησία. Δεν αγοράζει κανείς και τον Γιαννούλη… Δύσκολα τα πράγματα. Ας βάλουν δόσεις. Με πιστωτική. Όλα γίνονται. Αν υπάρχει θέληση… Αλλά, παιδιά, πέρασε η προθεσμία για τη ρήτρα. Ξεχάστηκαν…!

Διαβάστε επίσης

Δεν ήμασταν και σίγουροι…

Δεν ήμασταν και σίγουροι…

Οι δονήσεις πέριξ της Αττικής, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ήταν από τα… τσιμέντα που έπεφταν, για τον Αϊτόρ. Τι εννοείτε, δεν νιώσατε τίποτα;