Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αυτό είναι το πρόσωπο της «αξιοπιστίας» και του VAR (photos)

Αυτό είναι το πρόσωπο της «αξιοπιστίας» και του VAR (photos)
Τρίτη, 30 Ιουνίου 2020 - 12:01

Για την… αξιοπιστία με την οποία διοικείται το ελληνικό ποδόσφαιρο, μίλησε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος και πολλοί κοιλιακοί μύες, ανά την Ελλάδα, έσφιξαν απότομα και δραματικά, από τα γέλια. Σε μία περίοδο, κατά την οποία όλες οι αποφάσεις, οι ενέργειες, τα λόγια και οι πράξεις της ΕΠΟ μοιάζουν να κατευθύνονται μόνο προς μία κατεύθυνση, αυτή της «εξυπηρέτησης» συγκεκριμένων συμφερόντων, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας κάνει λόγο για την αξιοπιστία στο ελληνικό ποδόσφαιρο και το… VAR.

Το οποίο αποκτήθηκε για να φέρει… ισονομία, αλλά αντιθέτως έφερε… περισσότερα προβλήματα. Περισσότερη καχυποψία και περισσότερες… αμφιβολίες. Και -κατά κύριο λόγο- για φάσεις, οι οποίες… προκάλεσαν την κοινή γνώμη, τη λογική και… διαστρέβλωσαν και την ίδια την πραγματικότητα… Ποιες είναι αυτές; Το «οφσάιντ» (μέσα σε πολλά εισαγωγικά) του Σουντανί στον Βόλο. Αλλά και η φάση που το VAR της… αξιοπιστίας… κόλλησε, στη Λαμία, στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Της… αξιοπιστίας έγινε! Έτσι για να μην έχουν και να λένε, αυτοί που «μάχονται» την «εξυγίανση»… VAR και όλα… λύθηκαν!

Διαβάστε επίσης

Ποπ κορν, αναψυκτικό, «κοκορομαχία»...

Ποπ κορν, αναψυκτικό, «κοκορομαχία»...

Επαναφέραμε την κανονικότητα. Καθόμαστε πρωταθλητές, άνετοι και με διαφορά, να παρακολουθήσουμε τους δευτερότριτους να... χαλάνε τις «συμμαχίες» τους...