Ντουντούκα
Πάμε στα αστέρια!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ποπ κορν, αναψυκτικό, «κοκορομαχία»...

Ποπ κορν, αναψυκτικό, «κοκορομαχία»...
Τρίτη, 30 Ιουνίου 2020 - 15:03

Εάν νομίζετε ότι το καλό του να είσαι πρωταθλητής, στον καιρό της «εξυγίανσης», αρχίζει και τελειώνει στο να… πανηγυρίζεις εσύ τον τίτλο, γελιέστε. Ο Ολυμπιακός επανέφερε, με την φετινή, αήττητη ομάδα του, την πλήρη κανονικότητα, στο ποδόσφαιρό μας.

Επανέφερε την εικόνα που αξίζει να έχει η βαθμολογία. Τη διαφορά που αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα, ανάμεσα σε εκείνον και στους διεκδικητές του τίτλου. Εν προκειμένω την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ. Τυχαία η σειρά αναφοράς τους, όχι βαθμολογική. Αναφερόμαστε, φυσικά, σε αυτή τη διαφορά, σε περίπτωση που κάποιος τη λησμονεί:

Από αυτή την άνεση, της τόσο μεγάλης διαφοράς, λοιπόν, ο Θρύλος παίρνει… ποπ κορν και αναψυκτικό και… αράζει αναπαυτικά, για να παρακολουθήσει τη «μάχη» των δευτερότριτων, για το Champions League. Όχι ότι θα κάνει και καμιά διαφορά, εδώ που τα λέμε, αφού και οι δύο όταν περνούν τα σύνορα… διασύρονται. Ο ένας χειρότερα από τον άλλο…

Έχει βέβαια και γούστο, το να βλέπεις τους «συμμάχους» να πρέπει να… πληγώσουν ο ένας τον άλλο, με φόντο το… Champions League, που τόσο λαχταρούν και που… ποτέ δεν βλέπουν. «Συμμαχία», η οποία παλεύει εδώ και χρόνια να… καταβάλει τον Ολυμπιακό, αλλά δεν μπορεί. Και κάθε λίγο και λιγάκι, τίθεται σε αμφισβήτηση, αφού ο Ολυμπιακός τους βάζει να… βλέπουν την πλάτη του και να… σφάζονται για το ποιος θα πλησιάσει λιγάκι πιο κοντά. Στην πλάτη του Θρύλου.

Ποπ κορν, αναψυκτικά, «κοκορομαχία», λοιπόν… Και δεν θα έχει και «μπούκα» με πιστόλα, να γίνει λίγο ακόμη πιο… extreme.

Διαβάστε επίσης

Απήγγειλαν… SDNA!

Απήγγειλαν… SDNA!

Οι δύο από τους τρεις «συμμάχους» έμοιαζαν σαν να… μελέτησαν το Μέσο του τρίτου «συμμάχου», πριν πάνε να τα πουν.