Ντουντούκα
Τρέλα με τη "βόμβα" Σωκράτη στον Θρύλο!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Απήγγειλαν… SDNA!

Απήγγειλαν… SDNA!
Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2020 - 10:14

Διαβάσαμε με ενδιαφέρον τις καταθέσεις Μελισσανίδη και Αλαφούζου, εις βάρος του Ολυμπιακού και του Βαγγέλη Μαρινάκη. Αφού δηλώσουμε την… απέραντη έκπληξή μας (!), για το γεγονός ότι οι ιδιοκτήτες ΑΕΚ και ΠΑΟ έβαλλαν κατά του Ολυμπιακού και του κ. Μαρινάκη, να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο, αυτό που άπαντες πρόσεξαν, αλλά δεν σχολίασαν: Οι δύο άνδρες ήταν σαν να… απήγγειλαν SDNA!

Διαβάζοντας, ας πούμε, σήμερα το πρωί, μία ημέρα μετά, τα points των καταθέσεών τους, όπως αυτά παρουσιάζονται σε ένα άλλο, άκρως «εξυγιαντικό» Μέσο, όπως είναι η Live Sport, είναι να σαν να μας έκαναν μία… σούμα του SDNA, από την ημέρα γέννησής του, μέχρι σήμερα!

Όλα τα points, ένα προς ένα, μοιάζουν να αντιστοιχούν σε κάποιο άρθρο… χιλιογραμμένο, στην ιστοσελίδα, η οποία από την πρώτη ημέρα ύπαρξής της είχε έναν και μόνο στόχο: Να εξυπηρετήσει την προσπάθεια «εκθρόνισης» του Ολυμπιακού. Οι λέξεις που χρησιμοποιήθηκαν, οι εκφράσεις, οι χαρακτηρισμοί, οι ισχυρισμοί, μοιάζουν ΟΛΑ, ένα προς ένα, βγαλμένα, από το… ιερό ευαγγέλιο της «εξυγίανσης», το πορτοκαλί site της… αλήθειας.

Παίρνουμε πίσω την τρίτη λέξη αυτού του κειμένου… «Ενδιαφέρον». Κανένα ενδιαφέρον δεν είχαν, αυτά που διαβάσαμε χθες. Τα έχουμε διαβάσει, από το 2015, περί τις 1.000 φορές το κάθε ένα… Δεν έπειθαν τότε, δεν πείθουν τώρα… Η αλήθεια δεν άλλαξε.

Διαβάστε επίσης

Ποπ κορν, αναψυκτικό, «κοκορομαχία»...

Ποπ κορν, αναψυκτικό, «κοκορομαχία»...

Επαναφέραμε την κανονικότητα. Καθόμαστε πρωταθλητές, άνετοι και με διαφορά, να παρακολουθήσουμε τους δευτερότριτους να... χαλάνε τις «συμμαχίες» τους...