Ντουντούκα
Εποχή Κορδόν στο Θρύλο, έρχονται και τα πιο ωραία...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Αν ο Πάμπλο Γκαρσία είναι το πρώτο «έργο» Ρέμπε…

Αν ο Πάμπλο Γκαρσία είναι το πρώτο «έργο» Ρέμπε…
Σάββατο, 4 Ιουλίου 2020 - 12:08

Ανακοίνωσε Ρέμπε ο ΠΑΟΚ. Έπιασε δουλειά, λέει, ο Γερμανός, ο οποίος ως ο νέος αθλητικός διευθυντής του «δικεφάλου» του βορρά, θα έχει την ευθύνη του να κλείσει την «ψαλίδα», από τον Ολυμπιακό και να συναγωνιστεί την ΑΕΚ… Περίπου ό,τι συμβαίνει και τώρα, δηλαδή, με τη βαθμολογική διαφορά ανάμεσα στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς και τους υπολοίπους να είναι… αδιάψευστος μάρτυρας της πραγματικότητας. Και του «χάους» που υπάρχει ανάμεσα στον πρώτο και τους… δευτρερότριτους.

Έντονα, βέβαια, ακούγεται τις τελευταίες ημέρες, το όνομα του Πάμπλο Γκαρσία, για τον πάγκο του ΠΑΟΚ. Ο Φερέιρα περνάει δύσκολα και όλα δείχνουν ότι με το που σφυρίξει για τελευταία φορά ο ρέφερι, στην τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ, θα… χαιρετήσει. Το πως, θα το βρουν στον ΠΑΟΚ, βέβαια… Δεν «κόλλησε» το έργο και ο Άμπελ έχει δεχθεί… πολλή κριτική. Και εκ των έσω, σαφώς.

Αναρωτιόμαστε, βεβαίως, τώρα εμείς. Εάν το πρώτο… έργο του Ρέμπε είναι ο… Πάμπλο Γκαρσία, τότε ο νέος αθλητικός διευθυντής του «δικεφάλου» του βορρά, μάλλον δεν θα έχει και πολλή… ελευθερία να «παίξει μπάλα». Ή… δεν θα τον ακούνε και πολλοί. Το όνομα του Γκαρσία στριφογυρίζει στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ εδώ και καιρό, πριν καν διαφανεί εκείνο του Ρέμπε. Πράγμα που σημαίνει πως ο Γκαρσία αποτελεί, ενδεχομένως… συμβουλή, του Ιβάν Σαββίδη, προς τη διοίκηση του συλλόγου.

Αν ο νέος αθλητικός διευθυντής έρχεται και βρίσκει τη διάδοχη κατάσταση, για τον πάγκο της ομάδας… έτοιμη, τότε μάλλον οι αρμοδιότητές του θα είναι λιγάκι… περιορισμένες. Γεγονός που δεν προξενεί και μεγάλη έκπληξη, βέβαια, αφού εδώ και καιρό ο Ιβάν Σαββίδης, σε μία τηλεδιάσκεψη, είχε ενημερώσει για τον νέο, αναβαθμισμένο ρόλο του Γιώργου Σαββίδη, γύρω από το μεταγραφικό κομμάτι…

Διαβάστε επίσης

Σταθείτε… μύγδαλα! (photo)

Σταθείτε… μύγδαλα! (photo)

Μην... φεύγετε τώρα, πάνω στο… καλύτερο! Τώρα που αρχίσαμε νέα αυτοκρατορία και θα παίρνουμε -ξανά- τους τίτλους, σερί!