Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μόνο έτσι βλέπει… ώρα Τσου Λου!

Μόνο έτσι βλέπει… ώρα Τσου Λου!
Δευτέρα, 6 Ιουλίου 2020 - 13:53

Στις 21:45, λοιπόν, το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, την Κυριακή 12/7. Ώρα γνώριμη για τον Θρύλο. Συνηθισμένη. Χρόνια και χρόνια, τώρα… Στον ΠΑΟΚ, από την άλλη μεριά, ελπίζουμε να μην… χαλάσει το πρόγραμμα. Δεν είναι, βλέπετε, συνηθισμένοι να παίζουν σε ώρα… σεντονιού. Δεν το κάνουν.

Αν έχει χιούμορ ο Ολυμπιακός την Κυριακή, μπορεί να ετοιμάσει… δικό του σεντόνι, να το βάλει στη σέντρα και στην είσοδο των ομάδων να… παίξει και τον ύμνο του Τσου Λου, από τα μεγάφωνα. Είναι ένδειξη ευγενείας και σεβασμού προς τον αντίπαλο, το να του προσφέρεις την καλύτερη δυνατή φιλοξενία. Αυτή που επιφυλάσσουν οι ομάδες, η μία στην άλλη, στο κορυφαίο ποδοσφαιρικό επίπεδο: Εκείνο του Champions League.

Είμαστε βέβαιοι ότι μπορεί να φαίνεται λίγο… παράξενο, στον ΠΑΟΚ, το να παίξει 21:45. Αν ήταν και… Τετάρτη το ματς, εκεί θα είχαμε… μπερδέματα! Μπορεί να έσκαγαν και με ραφτά Τσου Λου στο μπράτσο… Μπερδέματα!

Καλό… τρολάρισμα, πάντως, τους έκαναν από Nova και Super League. ΜΟΝΟ αυτό το ματς, από όλα όσα απομένουν, ορίστηκε 21:45! Τρομερό!

Διαβάστε επίσης

Τα παράπονά σας… εκεί

Τα παράπονά σας… εκεί

Ο Ολυμπιακός δεν ζήτησε ξένους διαιτητές παντού; Τι φταίει, αν οι άλλοι νιώθουν… αδικημένοι, χωρίς να είναι κιόλας!