Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τους 7 βαθμούς μην ξεχάσουν να καλύψουν…

Τους 7 βαθμούς μην ξεχάσουν να καλύψουν…
Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2020 - 11:55

Όταν παίζεις με τη… φωτιά, είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα… καείς. Έτσι και όταν παίζεις με τη νομιμότητα και την παρανομία. Την πολυιδιοκτησία και την κυριαρχική επιρροή. Η δικαιοσύνη αποφάνθηκε και τώρα έρχεται και το… CAS να το αποτελειώσει το έργο… Ο ΠΑΟΚ είναι, πλέον, οριστικά και αμετάκλητα, μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας και… δεν αποκλείεται, όπως όλα δείχνουν, τα χειρότερα να είναι… μπροστά.

Αγωνιστικά η ομάδα του Σαββίδη παραπαίει. Διοικητικά… κανείς δεν ξέρει τι γίνεται. Ποιος κάνει κουμάντο, ποιος… μένει, ποιος… φεύγει, ποιος… αλλάζει προφίλ στο Instagram και ποιος είναι… απλός σύμβουλος της διοίκησης του Συλλόγου και τίποτα παραπάνω… Ένα χάος… Από το κακό στο χειρότερο. Αλλά, οι συμμαχίες, συμμαχίες. Δεν χαλάνε αυτά.

Τους 7 βαθμούς μείον, με τους οποίους η τροπολογία της κυβέρνησης… χάιδεψε τον «δικέφαλο» του βορρά, να μην ξεχάσουν να… καλύψουν. Τι λένε, εκεί στην Τούμπα; Προλαβαίνουν; Έχουν ακόμη τρεις αγωνιστικές τα πλέι οφ και μόνο μία φορά να χάσουν από τον Ολυμπιακό, ακόμη…

Τα βλέπουν όλα αυτά στο λιμάνι και γελούν. Όπως γελούσαν κάποτε με τις σκευωρίες εις βάρος του Βαγγέλη Μαρινάκη και της ομάδας, έτσι γελούν και τώρα, με την ίδια κατάσταση και την αγωνιστική… κατάρρευση των «συμμάχων». Αρχής γενομένης του ΠΑΟΚ των τριών πρωταθλημάτων…

Διαβάστε επίσης

Εκτόξευση στα likes και στα follows!

Εκτόξευση στα likes και στα follows!

Χιλιάδες likes Παοκτζήδων και νέους followers κερδίζουν καθημερινά οι σελίδες με τα motivational quotes που αναπαράγει ο Γιώργος Σαββίδης!