Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Γκνάμπρι και ο... Ολυμπιακός! (photos)

Ο Γκνάμπρι και ο... Ολυμπιακός! (photos)
Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020 - 15:47

Γενέθλια έχει σήμερα ο Σερζ Γκνάμπρι. Το είδαμε στη σελίδα της Μπάγερν Μονάχου στα social media που του ευχόταν χρόνια πολλά και άλλα τέτοια ωραία. Και κάπως έτσι μας ήρθε... φλασιά εκείνο το μυθικό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη γερμανική ομάδα, στις 22 Οκτωβρίου 2019, για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Τοποθεσία, «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Βλέπετε, ο Γκνάμπρι ήταν μέσα στους λίγους παίκτες της Μπάγερν που με το τέλος της αναμέτρησης, λύγισε και ξάπλωσε, εξουθενωμένος, στον αγωνιστικό χώρο από την ασφυκτική πίεση του Ολυμπιακού. Ήταν σαν να ένιωθε ανακούφιση που τελείωσε το παιχνίδι. Δεν το «λέμε» εμείς. Το «λένε» οι εικόνες. Και όχι μόνο οι φωτογραφίες, αλλά και οι στιγμές που ζήσαμε από κοντά όλοι σε εκείνο το παιχνίδι.

Και είναι στιγμές που θα μείνουν. Ναι, συνήθως μένουν στιγμές από μεγάλες νίκες, μεγάλες επιτυχίες. Και τέτοιες έχουμε πάρα πολλές. Αυτή, όμως, θα μείνει εξίσου χαραγμένη στο μυαλό. Και ας ηττηθήκαμε 3-2, ένα σκορ που αδικεί πέρα ως πέρα τον Θρύλο του Πέδρο Μαρτίνς. Δεν είναι και το πιο σύνηθες να βλέπεις τέτοιο σφυροκόπημα από ελληνική ομάδα απέναντι σε μία από τις κορυφαίες ομάδες στον πλανήτη.

Όταν τελειώνει το παιχνίδι και βλέπεις τους παίκτες της Μπάγερν Μονάχου να ξαπλώνουν, από ανακούφιση, στον αγωνιστικό χώρο, τότε κάτι καλό θα έχεις κάνει.

Διαβάστε επίσης