Ντουντούκα
Ψηλά το κεφάλι...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Άλλο να αποκλειστείς από φίλο…

Άλλο να αποκλειστείς από φίλο…
Κυριακή, 26 Ιουλίου 2020 - 15:55

Είναι άλλο πράγμα το να σε ισοπεδώνει… φίλος σου. Μπορείς μέχρι και να τον… συγχωρήσεις. Ως γνωστόν, ΠΑΟΚ και Μπεσίκτας (οπαδικά) μοιράζονται ορισμένα κοινά. Ακόμη θυμούνται αρκετοί την εικόνα του Σταύρου Κόλκα, με τη φανέλα της τουρκικής ομάδας, να… πικάρει τον Ολυμπιακό, όταν είχαν συναντηθεί στο Europa League.

Στα βήματα του Κόλκα, λοιπόν, βάδισε και ο Γιώργος Σαββίδης, ο οποίος απάντησε στα Social Media, στον ΠΑΟΚ. Ποια ήταν η ερώτηση; Ποιον αντίπαλο θέλετε στα προκριματικά.

Μπεσίκτας, λοιπόν, είπε ο Γιώργος Σαββίδης και η επιλογή… λογική. Αφενός, είναι… αλλιώς το να το βρεις από… φίλο. Αφετέρου, η Μπεσίκτας είναι δυνατή και μπορεί να δώσει… άλλοθι. Δεν είναι και Έστερσουντ, εδώ που τα λέμε, να γελάει και το παρδαλό κατσίκι, όταν σε αποκλείει…

Θα έχει πλάκα να βλέπουμε και φέτος τον ΠΑΟΚ στις ευρωπαϊκές του… αναζητήσεις. Ανυπομονούμε.

Διαβάστε επίσης

Πάνε οι ποινές, πάει η υπόθεση… Τι; Όχι;

Πάνε οι ποινές, πάει η υπόθεση… Τι; Όχι;

«…πρέπει να εφαρμοστεί ο ελληνικός νόμος και ο ελληνικός νόμος προβλέπει ακριβώς αυτό», είπε ο Μπαλτάκος για την πολυιδιοκτησία. Ναι, αλλά ο νόμος έλεγε… υποβιβασμός.

Φερέιρα, αβεβαιότητα, ομίχλη

Φερέιρα, αβεβαιότητα, ομίχλη

Στον ΠΑΟΚ φέρονται αποφασισμένοι να διατηρήσουν τον Πορτογάλο στον πάγκο, σε μία κίνηση που μοιάζει εύκολο να ερμηνευτεί.