Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τιναφτόρε; Συμβόλαιο αρχηγού ή… ρούκι;

Τιναφτόρε; Συμβόλαιο αρχηγού ή… ρούκι;
Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2020 - 14:12

Εάν ο αρχηγός, πολυτραγουδισμένος από τα ΜΜΕ και τους φίλους του ΠΑΟΚ, Αντρέ Βιεϊρίνια λαμβάνει πρόταση κάτω από 500.000 ετησίως, όπως μαρτυρούν οι πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, από τη Θεσσαλονίκη, τότε αντιλαμβάνεται κανείς ότι ο ΠΑΟΚ μάλλον… αντιλήφθηκε, πλέον, οριστικά και αμετάκλητα, ότι δεν μπορεί να κοντράρει τον Ολυμπιακό και… κατεβάζει ταχύτητα.

Δεν είμαστε εδώ για να κάνουμε υποδείξεις στον σύμβουλο της διοίκησης του ΠΑΟΚ, για το πως θα συμβουλεύει την ομάδα να κινείται, αλλά αν ο αρχηγός τείνει να αμείβεται ως… ρούκι, τότε οι φίλοι του ΠΑΟΚ δεν θα πρέπει να περιμένουν και πολλά, τη νέα σεζόν.

Ο ΠΑΟΚ σαφώς δεν είναι στα απολύτως καλύτερά του, οικονομικά, το FFP και όλα αυτά το έδειξαν αυτό με τον καλύτερο τρόπο, αλλά αυτό που περνάει προς τα έξω ως «νέα πολιτική με τα συμβόλαια», μοιάζει απλώς με… μαχαίρι και τεράστιες περικοπές. Λογικό… Μετά την «πατάτα» του paok tv και την τρομερή μείωση των εσόδων, την -για ακόμη μία σεζόν- αποτυχία στην Ευρώπη και το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δεν πουλάει παίκτη ούτε με… αίτηση, έχει φέρει τους Θεσσαλονικείς σε δυσχερή θέση. Οπότε… μαχαίρι στα συμβόλαια…

Πάντως, αυτή τη στιγμή οι πληροφορίες λένε ότι ΠΑΟΚ και Βιεϊρίνια είναι σε… απόσταση. Φανταστείτε να υπήρχε τέτοιο θέμα μεταξύ Μαρινάκη-Φορτούνη. Τι θα διαβάζαμε… Μέχρι και ότι… τα παρατάει ο Μαρινάκης!

Διαβάστε επίσης