Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στη Θεσσαλονίκη ναι, ποδοσφαιρικά… έτσι κι έτσι

Στη Θεσσαλονίκη ναι, ποδοσφαιρικά… έτσι κι έτσι
Κυριακή, 2 Αυγούστου 2020 - 14:12

Έχουν ενδιαφέρον οι πρώτες δηλώσεις παικτών, όταν έρχονται σε νέες ομάδες. Πολλές φορές λένε πράγματα, για να εντυπωσιάσουν, τα οποία σε κάνουν να αναρωτιέσαι, αν τα έχουν προβάρει από πριν, ή αν τους βγαίνουν και τα λένε… αυθόρμητα.

«Νιώθω ότι είμαι μέρος σε κάτι πολύ μεγάλο», είπε για τον ΠΑΟΚ ο Σβαμπ, ο οποίος προφανώς δεν έχει ενημερωθεί ότι η νέα του ομάδα είναι… τεταρτο-πέμπτη σε πρωταθλήματα στην Ελλάδα. Και ότι η μόνη πρωτοπορία της είναι το ότι ο ανιψιός του συμβούλου της διοίκησης αγόρασε τις εγκαταστάσεις άλλης ομάδας της Super League, μπλέκοντας τον ΠΑΟΚ σε σκάνδαλο πολυιδιοκτησίας. Μεγάλο, όπως το είπε ο Σβαμπ, πράγματι. Το σκάνδαλο όμως.

Παράλληλα, άφησε και το στίγμα του, αναφορικά με τις πληροφορίες που πήρε, πριν πει το «ναι». «Όλοι μου είπαν να αποδεχθώ την πρόκληση, ότι πρέπει να το κάνω, ότι θα απολαύσω και θα περάσω καλά εδώ». Συμφωνούμε. Η Θεσσαλονίκη είναι μια υπέροχη πόλη, με πολλά πράγματα να κάνει κανείς, για να περάσει καλά. Ποδοσφαιρικά δεν τον βλέπουμε τον Σβαμπ να περνάει και πολύ καλά, όσο ο Ολυμπιακός παραμένει τόσο ισχυρός και διαρκώς ισχυροποιείται.

Διαβάστε επίσης