Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Περικοπές με… περιτύλιγμα

Περικοπές με… περιτύλιγμα
Δευτέρα, 3 Αυγούστου 2020 - 12:17

Ο χειρισμός στο θέμα Βιεϊρίνια είναι ο πλέον χαρακτηριστικός, για τον τρόπο με τον οποίο «χτίζεται» ο… νέος ΠΑΟΚ. Ο Σαββίδης έχει αποφασίσει πετσόκομμα στα οικονομικά, αφού πωλήσεις παικτών δεν γίνονται με… τίποτα, τηλεοπτικά το paok tv δεν έφερε έσοδα και, συνολικά, τα πράγματα μοιάζουν δύσκολα, στον «δικέφαλο» του βορρά.

Για να είμαστε ειλικρινής, ελάχιστα μας ενδιαφέρουν τα οικονομικά του ΠΑΟΚ. Κάτω από τον Ολυμπιακό ήταν πάντα. Κατά πολύ, μάλιστα. Εκεί παραμένει, κιόλας. Και δεν δείχνει να ξέρει τον τρόπο να… κλείσει λιγάκι την ψαλίδα. Βλέπουν, μάλιστα, στον ΠΑΟΚ, ότι δεν μπορούν να ανταγωνιστούν τον Ολυμπιακό και… μαζεύονται, αφού ούτε την τεχνογνωσία, ούτε το στάτους έχουν, για να βγουν στην ευρωπαϊκή αγορά και να «κοντράρουν» τον Θρύλο. Λογικό, λοιπόν, να είναι… συγκρατημένοι.

Άλλο είναι το θέμα. Η προπαγάνδα προσπαθεί να «πουλήσει» το… συμμάζεμα αυτό, ως «αλλαγή φιλοσοφίας». Προσπαθούν δηλαδή, να μας πείσουν ότι τόσα χρόνια ο Ιβάν Σαββίδης είχε σκορπίσει… εκατομμύρια, επί εκατομμυρίων, σε μεταγραφές, επενδύσεις και άλλα τέτοια και αφού… πέτυχε τους στόχους του, έφτασε δηλαδή τον Άρη σε τίτλους, τώρα… μαζεύεται.

Καλή η προσπάθεια, αλλά όπως όλα τα παραμύθια της προπαγάνδας, δεν το χάφτουν ούτε τα μικρά παιδιά. Το «ψαλίδι» μπορεί να… βαφτιστεί όπως θέλει, από τον κάθε προπαγανδιστή, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι ο ΠΑΟΚ απέχει έτη φωτός από τον Ολυμπιακό, τον οποίο μόλις βγήκε στο «ξέφωτο» για να… κοντράρει, αναγκάζεται άμεσα σε… άτακτη υποχώρηση, αναδίπλωση και… «ψαλίδι».

Διαβάστε επίσης

Ο Λάζαρος τους πείραξε…

Ο Λάζαρος τους πείραξε…

Ο Μαουρίτσιο χαιρέτησε, ο Βιεϊρίνια… χαιρέτησε (ή… χαιρετάει;…), για τον Λάζαρο είχαν να γράψουν οι προπαγανδιστές.