Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έχει σοβαρότερα θέματα να λύσει…

Έχει σοβαρότερα θέματα να λύσει…
Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2020 - 11:42

Είναι και αυτό ένα δείγμα του τι συμβαίνει, στο ποδόσφαιρο της «εξυγίανσης». Την ώρα που ο Μαρινάκης και ο Ολυμπιακός επενδύουν εκατομμύρια στην ανάπτυξη των ακαδημιών του, παίρνουν διαρκώς παίκτες, βελτιώνουν τις εγκαταστάσεις, αναπτύσσουν το προσωπικό και τους προπονητές και συνδέουν ολοένα και πιο πολύ την ακαδημία, με την πρώτη ομάδα, με το βλέμμα στο μέλλον, η ακαδημία του Παναθηναϊκού… ξεσπιτώνεται για 60.000 ευρώ.

Αυτό λέει το «πράσινο» ρεπορτάζ, δεν το λέμε εμείς. Για 60.000 ευρώ έφυγε η ακαδημία από την Παιανία και πάει στο Κορωπί, με ένα τεράστιο θέμα λειτουργίας να δημιουργείται, έτσι, από το πουθενά, για τον… αιώνιο αντίπαλο του Ολυμπιακού. Δυσκολεύεται να το λύσει το θέμα ο Αλαφούζος, ο οποίος έχει, μάλλον, πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθεί, από την ακαδημία της ομάδας του.

Όπως το να βγάζει ανακοινώσεις… φαντάσματα, για τη Nova που δεν ασχολούταν με τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό. Ή να κρατιέται χέρι-χέρι με τη συμμαχία της «εξυγίανσης» και να παίζει τον ρόλο του… κομπάρσου-ρυθμιστή, στα ΔΣ και τις ΓΣ της Λίγκας.

Δεν πειράζει. Ας τα βλέπουν οι Παναθηναϊκοί αυτά, προτού… κατηγορήσουν τον… κακό Ολυμπιακό, για τα δεινά που βιώνει η ομάδα τους.

Διαβάστε επίσης

Ας δανείζονταν από τον ανιψιό…

Ας δανείζονταν από τον ανιψιό…

«Αυτά τα έσοδα δεν υπήρχαν πέρυσι και αυτό φάνηκε», είπε ο Φερέιρα στη συνέντευξη Τύπου, πριν την Μπεσίκτας. Ο ανιψιός δεν είχε να δανείσει;