Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στα γραφεία ο επενδυτής, το χέρι στην τσέπη. Οι άλλοι.

Στα γραφεία ο επενδυτής, το χέρι στην τσέπη. Οι άλλοι.
Τρίτη, 25 Αυγούστου 2020 - 16:01

Επέστρεψε ο επενδυτής από τις διακοπές του, όπως ενημερωθήκαμε από το κιτρινόμαυρο ρεπορτάζ. Και πήγε κατευθείαν στα γραφεία της ΑΕΚ, αφού έχει να λύσει σημαντικά ζητήματα. Μάνταλος, Ανσφαριφάρντ, Γαλανόπουλος, περιμένουν άπαντες να… πληρώσουν, για να ολοκληρώσουν, ο καθένας τις υποθέσεις τους.

Ο πρώτος, για να παίξει στην Αλ Νασρ, ετοιμάζεται να… πληρώσει, μαζί με την προσεχή του ομάδα, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή και ο Έλληνας να αναχωρήσει για άλλες πολιτείες. Ο επενδυτής είναι πιθανό να επιβλέψει προσωπικά τη διαδικασία, για να βεβαιωθεί ότι… εκτός από την Αλ Νασρ, θα πληρώσει και ο Μάνταλος, για να γίνει η μεταγραφή.

Ο δεύτερος, για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ, η οποία κάποτε τον έλεγε… θεατρίνο και τον «έκραζε», στα κιτρινόμαυρα ΜΜΕ, ετοιμάζεται επίσης να… βάλει το χέρι στην τσέπη. Η παρουσία του επενδυτή, στα γραφεία, αναμένεται να επισπεύσεις τις διαδικασίες.

Ο τρίτος έχει δύο επιλογές. Ή να πληρώσει για μείνει στην ΑΕΚ και να υλοποιήσει έτσι το όνειρο του επενδυτή. Δηλαδή όσοι παίζουν στην ομάδα του, να πληρώνουν. Ή να πληρώσει για να φύγει. Να αποδεσμευθεί και να μην ανανεώσει. Με την άφιξη του επενδυτή στα ταμεία, μέση λύση δεν υπάρχει.

Αναμένουμε με αγωνία τις εξελίξεις, για τους τρεις. Αλλά και για… Κάστανο!

Διαβάστε επίσης

Άραγε με τι θα τον πλήρωναν…;

Άραγε με τι θα τον πλήρωναν…;

Διαβάζουμε τα ποσά που αξίωνε από τον Ολυμπιακό, ο Ίσλα και αναρωτιόμαστε πως μπορεί να γράφτηκε, έστω και… μισή φορά, για τον ΠΑΟ.