Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Άραγε με τι θα τον πλήρωναν…;

Άραγε με τι θα τον πλήρωναν…;
Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2020 - 16:06

Έχουν πολλή πλάκα ορισμένα θέματα. Παλιό, αλλά καλό, που λέμε, το συγκεκριμένο. Πρόκειται για τον Ίσλα, ο οποίος φέρεται να απασχόλησε τον Ολυμπιακό, στο πρόσφατο παρελθόν, προτού, εντέλει, καταλήξει τη Φλαμένγκο. Από την οποία ήρθε ο Ραφίνια, στον Ολυμπιακό!

Ο Θρύλος, λοιπόν, από εκεί που είχε στα σκαριά την περίπτωση του Χιλιανού, ο οποίος έπαιζε στην Τουρκία, βρήκε την ευκαιρία να πάρει έναν υπερπαίκτη, με… καλύτερα λεφτά! Και αυτό γιατί ο Ίσλα φέρεται να αξίωνε… 1,5 εκ. ευρώ ετησίως, για να έρθει στον Ολυμπιακό! Να πάρει δηλαδή, τοπ συμβόλαιο, στην ομάδα του Μαρτίνς.

Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα τώρα. Άλλο είναι το… κορυφαίο. Ότι για κάποιο καιρό ο Ίσλα γραφόταν για τον Παναθηναϊκό του Αλαφούζου…! Γνωστό το θέμα, έπαιξε αρκετά δυνατά για μία σειρά ημερών, μέχρι που, προφανώς, έσκασε σαν… φούσκα και δεν ξαναγράφτηκε.

Και ερχόμαστε τώρα εμείς και αναρωτιόμαστε. Εάν ο Ίσλα ήθελε 1,5 εκ. ευρώ ακατέβατα, για να έρθει στον Ολυμπιακό (δεν έδειχνε διάθεση να πέσει, τότε που είχε επαφή με τον Θρύλο), στον Παναθηναϊκό με… τι θα τον πλήρωναν, για να τον πάρουν; Έτσι, σε… κουβέντα να βρισκόμαστε, τώρα…

Διαβάστε επίσης