Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θέλει να κάνει, δηλαδή, τα τρία, τέσσερα…

Θέλει να κάνει, δηλαδή, τα τρία, τέσσερα…
Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 2020 - 13:34

Με τρία πρωταθλήματα στην Ελλάδα και… μηδέν παρουσίες στο Champions League, ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς μάλλον… άκουσε πράγματα για τον ΠΑΟΚ, από τους… ίδιους τους Παοκτζήδες. Δεν εξηγείται αλλιώς το ότι ψήθηκε. Εντάξει δεν θα κρίνουμε εμείς μέχρι το που φτάνουν οι φιλοδοξίες του καθενός, αλλά δεν είναι και… Έβερεστ, το να θες πρωτάθλημα, για να κάνεις τα τρία, τέσσερα. Γιατί… εκεί είναι ο ΠΑΟΚ. Ο οποίος μπαίνει στη σεζόν 2020-21, από την ίδια αφετηρία που μπαίνει και ο μεγάλος αντίπαλός του, ο Άρης. Με τον οποίο ισοβαθμεί, σε πρωταθλήματα.

Απορίας άξιο είναι, παράλληλα, το που άκουσε ο Ζίβκοβιτς καλά πράγματα για τον ΠΑΟΚ. Αφού ΠΑΟΚ και Ευρώπη είναι έννοιες εκ προοιμίου αντίθετες. Που είδε τον ΠΑΟΚ στην Ευρώπη, για να πάρει καλή εικόνα; Δεν μπορεί να του την έδωσαν τα… τρία πρωταθλήματα που έχει, από το 1926. Ούτε η… πιστόλα του νέου προέδρου του. Ούτε, φυσικά, τα νέα για την πολυιδιοκτησία, τα οποία ταξίδεψαν στα… πέρατα της Γης.

Μάλλον με Παοκτζήδες θα μίλησε ο Ζίβκοβιτς, για να ακούσει καλά πράγματα. Και αυτό με… συγκεκριμένους. Δεν έχουν και όλοι οι Παοκτζήδες τα… καλύτερα να πουν, για τον ΠΑΟΚ του Σαββίδη. Ή της οικογένειας του Σαββίδη. Δεν έχουμε καταλάβει ακόμη. Ως Ολυμπιακοί, υποστηρίζοντας την ομάδα μας και μόνο… και τίποτε άλλο, ευχόμαστε να μείνει και φέτος με τα τρία πρωταθλήματα, όσα δηλαδή θα έχει και ο μεγάλος αντίπαλος του ΠΑΟΚ, ο Άρης. Αφού ο Θρύλος θα τα κάνει 46.

Διαβάστε επίσης

Ολοκληρώθηκε το… tour

Ολοκληρώθηκε το… tour

Ενθουσιασμένες οι νέες φανέλες του Παναθηναϊκού, από την πόλη της Αθήνας, την οποία «γύρισαν» τις τελευταίες ημέρες…