Ντουντούκα
Όλα τα μπορεί ο Θρύλος. Πάμε με φόρα και στην Ευρώπη και στην Ελλάδα!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Τελικώς… της κάναμε σεφτέ

Τελικώς… της κάναμε σεφτέ
Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2020 - 10:26

Όλα έχουν τη σημειολογία τους… Οι παλινωδίες του τελικού, με τις αναβολές, με όλες τις συζητήσεις για τα περσινά, ή τα φετινά ρόστερ, όλα αυτά τα «πάνω-κάτω», που έκαναν τον τελικό… κωμωδία. Κωμωδία, μέχρι να μπει στο γήπεδο ο Θρύλος… Και να αρχίσει τα σοβαρά.

Ο Ολυμπιακός προτίμησε να τα κάνει όλα με μια σειρά. Ακόμη και στο θέμα της νέας φανέλας του. Δεν την έχει παρουσιάσει ακόμη (αναμένουμε αυτή την εβδομάδα, αφού την Παρασκευή ο Θρύλος δίνει το πρώτο ματς για τη σεζόν 2020-21). Προτίμησε να πάει με την περσινή του φανέλα και να κλείσει με αυτή την περσινή σεζόν. Να σηκώσει με αυτή, το Κύπελλο και να κάνει με αυτή το νταμπλ. Όπως της άξιζε.

Η ΑΕΚ, αντιθέτως, προτίμησε να παρουσιάσει τη νέα φανέλα της και να παίξει στον τελικό με αυτή. Πίστευαν, ενδεχομένως, ότι όλα όσα έγιναν το τελευταίο διάστημα, θα ήταν αρκετά, για να καταφέρει ο Ολυμπιακός να χάσει το Κύπελλο και να το σηκώσουν. Ήθελαν, ενδεχομένως, να συνδυάσουν τη νέα φανέλα τους, με έναν τίτλο. Αλλά τους τα είχαμε πει. Δεν διαβάζουν gavros.gr μάλλον και… εκείνοι χάνουν…

Το μόνο που κατάφεραν ήταν να συνδυάσουν τη νέα τους φανέλα, στην πρώτη της επίσημη εμφάνιση, με μία ακόμη ταπείνωση, από πλευράς Ολυμπιακού… Με μία ακόμη «σφαλιάρα» εντός γηπέδου και μάλιστα με απώλεια τίτλου… Όλα έχουν τη σημειολογία τους… Και όπως τους το λέγαμε, έτσι και έγινε: Της κάναμε… σεφτέ!

Διαβάστε επίσης

Προφίλ… tv guide και γρίφων

Προφίλ… tv guide και γρίφων

Ο Γκιόργκι έχει αναγάγει το προσωπικό του προφίλ στο Instagram σε… οδηγό τηλεόρασης και παιχνίδι επίλυσης γρίφων!