Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Του είπαν να διαιρέσει δια τις συμμετοχές του ΠΑΟΚ στο Τσου Λου…

Του είπαν να διαιρέσει δια τις συμμετοχές του ΠΑΟΚ στο Τσου Λου…
Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου 2020 - 11:25

Τι γίνεται όταν διαιρέσεις δια του… 0; Τι μπορεί να συμβεί; Ποια θα είναι η μοίρα της ανθρωπότητας, αν κάποιος καταφέρει να κάνει αυτό που όλοι μας θεωρούμε… αδύνατο; Αδύνατο, όπως το να περάσει ο ΠΑΟΚ σε ομίλους Champions League…

Μάθαμε, από μικρά παιδιά, ότι δεν γίνεται να διαιρέσεις δια του μηδενός. Γιατί δεν ορίζεται, κάτι τέτοιο, ως μαθηματική πράξη. Γιατί δεν μπορείς να χωρίσεις κάτι σε… μηδέν κάτι άλλο. Είναι… αδύνατο. Το ίδιο αδύνατο είναι να περάσει και ο ΠΑΟΚ στους ομίλους του Champions League.

Το να κατάφερνε κάποιος να διαιρέσει, δια των συμμετοχών του ΠΑΟΚ στο Τσου Λου, θα είχε, ενδεχομένως, καταστροφικές συνέπειες, για την ανθρωπότητα. Θα μπαίναμε σε πεδία της επιστήμης, της φυσικής και του ποδοσφαίρου, τόσο ανεξερεύνητα, που δεν θα μπορούσε να τα κατανοήσει ο απλός, ανθρώπινος νους.

Όπως δεν μπορεί να κατανοήσει πως γίνεται μία ομάδα, η οποία λέει ότι είναι τόσο μεγάλη, να είναι στην πραγματικότητα τόσο μικρή, ειδικά σε ευρωπαϊκό επίπεδο, στο οποίο την χαρακτηρίζει το… μηδέν!

Διαβάστε επίσης