Ντουντούκα
Ξεκίνησε η αντεπίθεση!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Πήραν… φωτιά τα επιστολόχαρτα!

Πήραν… φωτιά τα επιστολόχαρτα!
Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2020 - 10:44

Ήταν να μην κάνει την αρχή, με τον Γιώργο Δώνη. Πήραν τα… επιστολόχαρτα, φωτιά! Ο Γιάννης Αλαφούζος τους απολύει όλους, τον έναν, μετά τον άλλον. Πογιάτος πρώτος, Ρόκα ακολουθεί και… θα δούμε που θα σταματήσει ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού.

Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να μάθουμε τι γράφει ο Αλαφούζος στις σχετικές επιστολές απόλυσης, αφού μετά τη σχετική επιτυχία, που είχε η μέθοδος, στην υπόθεση Δώνη, δεν περιμένουμε να έχει… αλλάξει μοτίβο, ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού. Είναι και στα… πάνω του, τώρα, έχοντας πάρει, για πλάκα, παίκτη μέσα από τα χέρια του συμμάχου Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος έμεινε να… ψάχνει τι έγινε.

Και δεν… τον πιάνει τίποτα! Μέχρι και για… Πογέτ διαβάζουμε! Να ρωτήσει τον επενδυτή για το οικονομικό σκέλος και τα… τι και πως. Γιατί κάποτε έπαιζε να επιστρέψει στην ΑΕΚ, αλλά ήθελε… λεφτά. Και αυτά είναι δύσκολα πράγματα, για τον επενδυτή.

Δεν πρόλαβε να αρχίσει, καλά-καλά, η σεζόν και έχουν γίνει, ήδη άνω-κάτω. Θα έχουμε μπροστά μας… Βόλους και Γιάννενα… πολλά. Προσοχή εμείς…

Διαβάστε επίσης