Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τον Αλαφούζο τον ρώτησε;

Τον Αλαφούζο τον ρώτησε;
Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2020 - 12:12

Θέλει, λέει, ο Ιβάν Σαββίδης, να κρατήσει τον Αντρέ Βιεϊρίνια, στην Τούμπα. Και βγαίνει σήμερα ο Κυριάκος στο ραδιόφωνο και τον ρωτάνε σχετικά και λέει… «δεν έχω μιλήσει με τον Αντρέ»… Μόνοι τους το έκαναν χθες ολόκληρο θέμα και μας… ανέδειξαν το… μεγαλείο του συμβούλου της διοίκησης του ΠΑΟΚ, ο οποίος, λέει, κρατάει ανοιχτή την πόρτα της ομάδας στον αρχηγό της.

Το ότι η πιάτσα έχει βουίξει για τις δύο προτάσεις που έκανε στον Πορτογάλο, την πρώτη μικρή και τη δεύτερη, χωρίς να έχει… τελεσιδικήσει η πρώτη, ακόμη μικρότερη, δεν φαίνεται να απασχολεί κανέναν ιδιαιτέρως. Εκεί είναι.. «έλλειψη αφοσίωσης» και «εσωστρέφεια».

Και εν πάση περιπτώσει, για να μην το κουράζουμε. Αφού, πλέον, κουμάντο στους ελεύθερους παίκτες του ΠΑΟΚ κάνει ο… Αλαφούζος. Τον ρώτησε ο Ιβάν τον Αλαφούζο, εάν μπορεί να έχει πίσω τον Αντρέ; Αφού του Αλαφούζου του τον ζήτησε ο Μπόλονι. Και όπως φάνηκε και με τον Μαουρίτσιο, ο Αλαφούζος, όποιον θέλει, τον παίρνει. Εντάξει, αρκετά με τα αστεία…

Θα γελάσουμε τις προσεχείς ημέρες… Ή… νέο Μαουρίτσιο θα έχουμε, ή… κωλοτούμπες ολκής! Αναμένουμε!

Διαβάστε επίσης

Έτσι ράβει το… πέμπτο αστέρι ο Ιβάν!

Έτσι ράβει το… πέμπτο αστέρι ο Ιβάν!

Αναβλήθηκε, για ΠΕΜΠΤΗ (!!!) φορά, η εκδίκαση της υπόθεσης του «ντου» Σαββίδη, με την πιστόλα, στην Τούμπα, στο ματς με την ΑΕΚ… Έτσι ξεπερνάει σε… αστέρια τον Θρύλο ο μεγαλοπαράγοντας!