Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τι έχει το μέγεθος του ΠΑΟΚ;

Τι έχει το μέγεθος του ΠΑΟΚ;
Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020 - 12:46

Στο μέγεθος των ομάδων που έχει προπονήσει, σε σχέση με εκείνο της Παλμέιρας, αλλά και της νοοτροπίας, την οποία βγάζουν οι ομάδες του στον αγωνιστικό χώρο, στέκεται, αναφερόμενος στον Αμπέλ Φερέιρα, ο δημοσιογράφος Γκαλβάο Μπουένο, από τη Βραζιλία. Ο Μπουένο μεταδίδει αγώνες της Παλμέιρας, στο Γλόμπο Εσπόρτε και, ούτε λίγο, ούτε πολύ, τόνισε πως ο Φερέιρα έχει δουλέψει σε… μικρές ομάδες και πως η νοοτροπία του δεν ταιριάζει, με το μεγαλείο της Παλμέιρας.

«Αυτό που με φοβίζει είναι ο τρόπος που σκέφτεται. Είναι ο τρόπος σκέψης των προπονητών ομάδων όπως η Μπράγκα και ο ΠΑΟΚ.

Παίζει το παιχνίδι όπως μπορεί κάθε φορά, αν πάει όπως το θέλει, όλα καλά, αλλά αν έχεις βουνό μπροστά σου, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός και να ψάξεις για την κατάλληλη ευκαιρία.

Με αυτή τη νοοτροπία, δεν μπορείς να είσαι προπονητής της Παλμέιρας. Η Παλμέιρας είναι βουνό. Και έχει ανάγκη από έναν προπονητή που αντιλαμβάνεται τη σπουδαιότητα και το μεγαλείο της», είπε χαρακτηριστικά.

«Θέλω να ευχηθώ την καλύτερη τύχη του κόσμου στον Φερέιρα, γιατί η Παλμέιρας είναι ένα κλαμπ με τεράστια ιστορία, αποτελεί μια από τις σημαντικότερες δυνάμεις του πορτογαλικού ποδοσφαίρου. Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι είναι νεαρός, αλλά η εμπειρία του με Σπόρτινγκ, Μπράγκα και ΠΑΟΚ μου φαίνεται πολύ λίγη για την Παλμέιρας», πρόσθεσε.

Τι έχει, μεγάλε, το μέγεθος του ΠΑΟΚ; Τρία πρωταθλήματα εν έτει 2020 και… έφτασε τον Άρη! Δεν είναι αυτό… μεγαλείο;

Διαβάστε επίσης