Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έτσι γλεντάνε οι ΓΑΥΡΟΙ τον ΠΑΟΚ και στο «Bachelor»... (video)

Έτσι γλεντάνε οι ΓΑΥΡΟΙ τον ΠΑΟΚ και στο «Bachelor»... (video)
Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2020 - 00:37

Δεν… μάσησε ο πρωταγωνιστής του ριάλιτι «Bachelor», Παναγιώτης Βασιλάκος, από το… τουπέ που πήγε να του «βγάλει» σε κουβέντα, ο πατέρας της κοπέλας που επέλεξε, στο φινάλε! Η Νικολέτα ήταν η επιλογή του ΓΑΥΡΟΥ πρωταγωνιστή του ριάλιτι και σε… προηγούμενη συνάντηση, με τον πατέρα της, το θέμα πήγε, αναπόφευκτα και στις ομάδες.

Όταν, λοιπόν, ο πατέρας της Νικολέτας θέλησε να… ψαρώσει τον Βασιλάκο, φέροντάς του στην κουβέντα τον… ΠΑΟΚ, ο παίκτης του «Bachelor» έδειξε να… μην καταλαβαίνει!

«Εμένα ο πατέρας μου είναι από τη Μάνη και μεγάλωσα στα Μανιάτικα του Πειραιά. Άρα ο Ναός του, εκεί που μεγάλωσε, είναι το γήπεδο του Ολυμπιακού», είπε ο ΓΑΥΡΟΣ Παναγιώτης Βασιλάκος, στον πατέρα της Νικολέτας, με την οποία έφυγε… αγκαλιά, από το «Bachelor»! Του ‘βγαλε, μάλιστα, ένα κομπολόι με κόκκινες και λευκές χάντρες και το… έκανε δώρο, στον πατέρα της, ως… ένδειξη αγάπης! Το… δικό του κομπολόι!

Το δέχθηκε μάλιστα, ο μπαμπάς Παοκτζής… «Δείχνει πολύ αντρικό αυτό που έκανε», είπε…

«Δεν αλλάζω την ομάδα μου για καμία κοπέλα. Είτε με θέλουν οι γονείς της, είτε, δεν με θέλουν», είπε στη συνέχεια ο Βασιλάκος, δείχνοντας πως οι ΓΑΥΡΟΙ γλεντάνε τον ΠΑΟΚ… όπου τον βρουν! Και μέσα στα ριάλιτι, άμα λάχει… Όμορφα, Μανιάτικα, Πειραιώτικα και Ολυμπιακά…

Διαβάστε επίσης