Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έτσι κάνεις βήματα μπροστά! Εφημερίδα ο ένας, νέο επικοινωνιολόγο ο άλλος…

Έτσι κάνεις βήματα μπροστά! Εφημερίδα ο ένας, νέο επικοινωνιολόγο ο άλλος…
Τρίτη, 23 Μαρτίου 2021 - 15:59

Είπαμε. Τα πράγματα είναι απλά. Ο Ολυμπιακός χτίζει ομάδα. Παίρνει παίκτες, έχει κανονικό προπονητή, διοίκηση που δουλεύει νυχθημερόν για να είναι η ομάδα στην κορυφή, στην Ελλάδα και να κυνηγάει τις υπερβάσεις του, στην Ευρώπη, για να πηγαίνει ολοένα και πιο ψηλά. Την ίδια ώρα, οι αντίπαλοί του επενδύουν… αλλού. Σε άλλα πράγματα. Ο ένας παίρνει νέο (αλλά… παλιό) επικοινωνιολόγο, ο άλλος είναι πίσω από νέα εκδοτική δουλειά, στον Τύπο και ο τρίτος… κάνει κουμάντο στο λιμάνι Θεσσαλονίκης.

Αλλά για το λιμάνι Θεσσαλονίκης σας τα είπαμε νωρίτερα. Ώρα να ασχοληθούμε και με τα άλλα. Είδαν και απόειδαν οι… μεγαλοεπενδυτές, στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ και μάλλον δεν… αντέχουν άλλο το κράξιμο, από τους ίδιους τους, τους οπαδούς. Έτσι, η πιάτσα… βοά, ότι η νέα εφημερίδα που αναμένεται να κυκλοφορήσει, λίαν συντόμως (εβδομαδιαία, σύμφωνα με όσα ακούγονται) θα είναι σε άμεση σχέση με την ΑΕΚ, η οποία θα είναι πίσω από το όλο εγχείρημα. Θα στηρίξει οικονομικά, θα επανδρώσει το δυναμικό και γενικά… θα έχει το κουμάντο. Δεν τα λέμε εμείς. Τα ακούμε και τα διαβάζουμε, γύρω-γύρω.

Την ίδια ώρα, στον Παναθηναϊκό, αντί να επενδύσουν σε κάναν παίκτη και να κάνουν καμιά μεταγραφή, κάνουν αλλαγές και προσθήκες στο επικοινωνιακό κομμάτι, γιατί προφανώς… εκεί χωλαίνουν. Δεν τους βγαίνει καλά, το να έχουν τόσο πολύ κράξιμο και εκείνοι, από τους ίδιους τους οπαδούς και έτσι είπε η διοίκηση των πρασίνων να… επενδύσουν σε αυτό το κομμάτι και να γίνουν πιο… δυνατοί. Το «γλέντι» που τρώνε, από τους ίδιους τους οπαδούς τους, στα Social Media και στα σχόλια, είναι, πλέον, σε… άλλο επίπεδο και έτσι η μάχη, από τον αγωνιστικό χώρο, δείχνει να… μεταφέρεται στην επικοινωνία και στα ΜΜΕ. Όχι ότι στο ποδόσφαιρο διακρίνονταν κιόλας, τόσα χρόνοι οι δύο…

Διαβάστε επίσης