Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πως ο Βιεϊρίνια έμπλεξε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, με φόντο τα λεφτά (photo)

Πως ο Βιεϊρίνια έμπλεξε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, με φόντο τα λεφτά (photo)
Τρίτη, 30 Μαρτίου 2021 - 11:38

Είπε αρκετά ο Βιεϊρίνια. Πολλά από αυτά, κοινότυπα και… αναμενόμενα. «Σκευωρίες», «τίτλοι» και λοιπά, ήταν στην… ατζέντα της συνέντευξης που έδωσε στη «ναυαρχίδα» της προπαγάνδας και κανείς δεν εξεπλάγην. Αλλά δύο ατάκες του ώθησαν αρκετό κόσμο στο να κάνει… αρκετούς συνειρμούς.

«Αν ήθελα λεφτά, δεν θα είχα γυρίσει στον ΠΑΟΚ», είπε μεταξύ άλλων, ο Πορτογάλος της ομάδας του Ιβάν, εκθέτοντας από την μία την… πατριωτική του διάθεση (αυτός ήταν ο στόχος του), αλλά και την… έλλειψη χρημάτων, στον ΠΑΟΚ, από την άλλη. Άθελά του, ο Βιεϊρίνια είπε αυτό που άπαντες γνωρίζουν. Ότι τα λεφτά… δεν είναι λόγος για να πάει / παραμείνει κάποιος στον ΠΑΟΚ… Αν κανείς βάλει δίπλα-δίπλα αυτή την ατάκα του Βιεϊρίνια, με το πρόσφατο, αποκλειστικό ρεπορτάζ για τις… επενδύσεις του Ιβάν, σε λιμάνι, ΜΜΕ και… ξενοδοχεία, γίνεται σαφές ότι ίσως η ατζέντα του είναι… άλλη, από το ποδόσφαιρο…

«Να πληρώσω για να παίξω;», είπε παράλληλα ο Βιεϊρίνια, βάζοντας άπαντες σε σκέψεις ότι… ίσως κάποια επαφή του ποδοσφαιριστή με την ΑΕΚ του… «επενδυτή», να ήταν… πραγματικό γεγονός. Προφανώς ο Βιεϊρίνια ήθελε να πει ότι… έχει αποδείξει την αγάπη του, για τον ΠΑΟΚ, αλλά δυστυχώς το μόνο που κατάφερε είναι να μεταφέρει τη… νοοτροπία του «επενδυτή» της κούλας, στον ΠΑΟΚ του Ιβάν.

Εντάξει, ο ένας «σύμμαχος» επηρεάζει τον άλλο… Συμβαίνουν και αυτά…

Διαβάστε επίσης