Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ανατροπή με το κορονο-πάρτι στην Τούμπα! «Εξυγιαντές» που γιόρταζαν τη νέα ΕΠΟ ήταν!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ανατροπή με το κορονο-πάρτι στην Τούμπα! «Εξυγιαντές» που γιόρταζαν τη νέα ΕΠΟ ήταν!
Τετάρτη, 31 Μαρτίου 2021 - 13:03

Πάλι καλά που είμαστε και εμείς εδώ και μαθαίνετε τα… αποκλειστικά σας! Την ώρα που όλοι νόμιζαν ότι οι 53 άνθρωποι που έκαναν πάρτι, στην περιοχή της Τούμπας, εν μέσω κορονοϊού, επειδή… έτσι τους ήρθε, να διασκεδάσουν, εμείς σας αποκαλύπτουμε τι πραγματικά συνέβη! Οι αρχές της Θεσσαλονίκης, κάνοντας έφοδο και βρίσκοντας αυτά τα 53 άτομα να το… γλεντάνε, ανακάλυψαν ότι επρόκειτο για συνάθροιση… «εξυγιαντών», οι οποίοι πανηγύριζαν, για τη νέα ΕΠΟ του… 6-5!

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν επρόκειτο για φοιτητές από το εξωτερικό, όπως είχε γίνει αρχικά γνωστό. Αλλά επρόκειτο για ακολούθους και υποστηρικτές της «εξυγίανσης», όπως αυτή θα συνεχίσει να εκφράζεται και μέσα από τη νέα ΕΠΟ, του Ζαγοράκη και του… 6-5 των «δικεφάλων», οι οποίοι δεν κρατήθηκαν και… αποφάσισαν να το γιορτάσουν!

Ξέροντας ότι θα δουν σύντομα τον Ολυμπιακό να πανηγυρίζει, όχι μία, αλλά δύο κούπες, οι «εξυγιαντές» αυτοί είπαν να κάνουν το δικό τους, «εξυγιαντικό» πάρτι, στην περιοχή της Τούμπας, στη Θεσσαλονίκη. Εκεί όπου χτυπάει η καρδιά της «εξυγίανσης», άλλωστε…

** Θα μπορούσε να είναι πραγματικότητα, το παραπάνω… Δεν συμφωνείτε; Τόσο χαμηλά που έχει φτάσει το πράγμα…

Διαβάστε επίσης